Dresaj Canin Ploiesti - Allchino Complex Chinologic

De ce ALLCHINO inseamna PERFORMANTA

Allchino nu este doar o simpla scoala de dreasaj canin din Ploiesti.Complexul chinologic Allchino poate oferi cele ma

Dresaj canin: programe educative, programe sportive, programe utilitare.
Pensiune canina. Transport urgente veterinare.

Complexul Chinologic Allchino, in dorinta de a lucra impreuna cu dumneavoastra si cainii dumneavoastra, nu s-a limitat la a fi doar o scoala de dresaj. Am adaugat celor oferite de noi si serviciul de pensiune, gandit in asa fel incat sa putem acoperi orice situatie aparuta in colaborarea noastra.

Amplasarea intr-o zona rurala apropiata orasului asigura linistea si ambientul necesar cainelui dumneavoastra.

In primul rand, pensiunea Allchino este ca si o a doua casa pentru cainii care vin la noi, oferindu-le o vacanta in timpul vacantei dumneavoastra. Este apoi o “tabara de lucru” in cazul in care cerintele dresajului o impun. Si nu in ultimul rand, un loc de incredere unde profesionistii nostri pot ajuta companionul dumneavoastra in cazul in care este nevoie de o supraveghere atenta in momente dificile.

Dotarile si facilitatile pensiunii Allchino includ: incinte cu imprejmuirea securizata, cu bariere si senzori antiefractie; iluminat nocturn si monitorizare video; spatii de joaca si antrenament, create din gazon si alei, cu zone umbrite natural, cu si fara obstacole, in functie de necesarul de miscare al cainelui dumneavoastra; spatii de cazare individuale, in interiorul cladirii destinate exclusiv pensiunii, izolata fonic si termic, delimitate si securizate, dotate cu: loc de dormit si odihna, pardosit cu material lemnos si suprainaltat, canalizare in pardoseala si fosa septica, incalzire in pardoseala, ventilatie, sistem audio si iluminat, recipiente pentru mancare si apa inaltate. Igienizarea este facuta cu detergenti netoxici.

Cladirea pensiunii respecta normele legale de functionare pentru cazare, igiena si depozitare a hranei in spatiu special amenajat. Spatiile de cazare sunt de 6 mp (18 spatii), 12 mp (3 spatii), la acestea adaugandu-se spatii destinate special maternitatii (4 spatii) si izolator, precum si spatii destinate pensiunii pentru pisici.

In timpul programului , cainii beneficiaza de miscare in aer liber si mentinerea competentelor sociale. Optional, puii si cainii timizi pot fi inclusi intr-un program de imbunatatire a competentelor sociale .

Barcanesti, 107058
Romania

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Romania