Dog Garden kutyapanzió és kutyanapközi

kutyapanzió, kutyanapközi, kutyatréningek, előadások

A Dog Garden azon családi kedvencek Kutyapanziója és Kutyanapközije, akik jól szocializáltak, barátságosak, mind emberrel, mind fajtársaikkal. Szeretettel várunk, ha kedvenced hozzá van szokva a kutyatársasághoz és szeretnéd gondos, szakértő kezek közt tudni, míg Neked egyéb elfoglaltságod akad, vagy egyszerűen szeretnéd, hogy jól érezze magát és a nap végén egy fáradt kutyussal térhess haza.

Fontos tudnivalók:
A Dog Garden szolgáltatásai érvényes veszettségi, érvényes kombinált oltással, rendszeres féreghajtással, parazita védelemmel vehetőek igénybe. Ajánlott a kennelköhögés ellenni védelem.
Kutyapanziós és Kutyanapközis szolgáltatásaink csak próbanap után vehetőek igénybe. A próbanap alatt egyrészt felmérjük, tudunk-e együttműködni kedvenceddel, megfigyeljük, ő jól érzi-e magát a Dog Garden közegében, másrészt kedvencednek is egy lehetőség, hogy megismerjen minket és a tapasztalataink alapján kialakított, a kutyák igényeire szabott naprendünket.

A Dog Garden kialakítása nem alkalmas rá, hogy emberre vagy kutyára agressziót mutató, illetve a mi szempontunkból alulszocializált, csoportos kutyatársasághoz nem szokott kutyát fogadjunk. Ilyen esetben keress minket szocializációs tréningjeinkkel kapcsolatban. ( A szocializációs tréning sikeressége függ a kutya habitusától, az agresszió okától, az alulszocializáltság mértékétől)

Ivaros kan kutyát ivarérettségig tudunk fogadni feltétel nélkül. Ivarérett kan kutyák elutasításának jogát fenntartjuk, amint a kutya ösztönvezérelt viselkedése zavaró a többiek számára, vagy saját magának okoz felfokozott stresszes állapotot. Ivartalanítás után, amennyiben az ivartalanítás meghozza a kívánt viselkedés változást, újra tudjuk fogadni a kutyust.

ÁRAINK:

Kutyapanzió: 3100 ft reggeltől másnap reggel 8-ig. 8-9 közötti elvitelnél + félnapközi, ami 1000 Ft.

Kutyanapközi: 2000 Ft

Szocializációs tréning: 4000 Ft/ alkalom

Jó kutya kártyás áraink:
Kutyapanzió: 2900 ft, reggel 8-ig. 8-9 közötti elvitellel + félnapközi, ami 900 Ft.

Kutyanapközi: 1800 Ft


Amennyiben a fenti információk alapján kedvenceddel szeretnétek igénybe venni a Dog Garden szolgáltatásait, kérlek hívd a 06209941819 -es számot, hogy egyeztetni tudjuk a próbanapot.
Várunk szeretettel!

Takarodó u 5. / Herosz Állatotthon
Székesfehérvár, 8000
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary