Professional Dog Trainers Institute

Το Professional Dog Trainers Insitute είναι η πρώτη αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων.

Στη σχολή μας εκπαιδεύονται οι αυριανοί επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων, πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας

Η σχολή PDTI βρίσκεται στο Pallini Kennels_ Athens Pet Resort, ένα υπερσύχρονο κέντρο φιλοξενίας και φροντίδας ζώων συντροφιάς.
Στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν, μεταξύ άλλων, το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης σκύλων και η πρώτη μονάδα υδροθεραπείας σκύλων στην Ελλάδα.

«Το καθεστώς λειτουργίας του Pallini Kennels_Athens Pet Resort καλύπτει απόλυτα τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας και χαίρει εγκωμιαστικών σχολίων και επαίνων» (Έκθεση επιθεώρησης των εγκαταστάσεων της διεύθυνσης κτηνιατρικής περιφέρειας Αθηνών με αριθμό πρωτοκόλλου 2543 07/06/2011)

Η σχολή PDTI διαθέτει αίθουσα διοίκησης, αίθουσα διδασκαλίας, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκπαίδευσης και στίβο εμποδίων. Στις πρότυπες εγκαταστάσεις του Pallini kennels_ Athens Pet Resort οι σπουδαστές έχουν το προνόμιο να αποκτήσουν εμπειρία φροντίδας και εκπαίδευσης πολλών διαφορετικών φυλών σκύλων.

Επιπλέον, μπορούν να κάνουν χρήση των kennel φιλοξενίας και των χώρων εκπαίδευσης (μετά την απαραίτητη συνεννόηση με την διοίκηση της σχολής).

19th Km. Marathonos Ave.
Pallíni, 15351
Greece

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Greece