Energibalanse

Det skal være kjekt å ha hund, og det hele starter med den relasjonen du og din hund har til hverandre. En balansert hund er virkelig menneskets beste venn, men for å få en balansert hund må vi mennesker kjenne til hva en hund er og hva den trenger.


Du er selv ansvarlig for at du har det bra. Men, det er lov å få hjelp på veien.

Mental trening
Mental trening er samtaler hvor du hjelpes til å finne ut hvor «skoen trykker». Hva er det inni deg som hindrer deg i å nå dine mål eller leve det livet du drømmer om? Som Mental Trener er jeg en sparringpartner med noen gode verktøy for å lære nye mentale strategier, og for å gi slipp på negative tanker og følelser.

Healing
Healing er ikke noe magisk, eller overnaturlig, slik som man kanskje kan tro. Det er rett og slett bare energi. Healing har potensiale til å hjelpe med fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige utfordringer. Hva jeg tenker om healing kan du lese mer om under Healing i fanen til venstre på siden.
Jeg tilbyr også healing av dyr, uansett art, størrelse og rase. Har du en hund, katt eller et annet dyr som kan trenge å få balansert kroppen sin, så kan healing være noe å vurdere. Healing skal aldri erstatte behandling av veterinær!

Healing skal aldri erstatte tradisjonell medisin, og det er viktig at man fortsetter eventuell behandling som er avtalt med legen selv om man får healing.

Trrysil Knutsgate 12
Stavanger, 4021
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway