Norsk Retrieverklubb

I dag er Norsk Retrieverklubb landets største spesialklubb med ca. 5800 medlemmer. Klubben har 19 avdelinger fordelt over hele Norge.

www.retrieverklubben.no

Formålet med denne Facebook siden er raskere informasjon rundt ny informasjon som kan finnes på Retrieverklubbens hjemmesider.
Spørsmål til klubben kan sendes til Kontoret , post@retrieverklubben.no eller admin til denne gruppen.

Retrievere er en gruppe apporterende fuglehunder som opprinnelig er avlet frem for å dekke et spesielt behov hos jegeren - å bringe inn skadeskutt eller dødt vilt etter at skuddet har falt.

Navnet retriever kommer av det engelske retrieve, som betyr å hente. Kravene til denne typen jakthunder var svært høye. De skulle være apporteringsvillige, lette å dressere, samarbeidsvillige, sosiale, hardføre og ha god hukommelse.

Selv om det ikke er først og fremst som en utpreget jakthund retrieveren er mest kjent i dag, er det faktisk disse nedarvende egenskapene som gjør retrieverne til de utrolig allsidige hundene de er. Retrieveren kan nemlig brukes til alt - i alle fall nesten. Mer informasjon finne du på klubbens hjemmeside www.retrieverklubben.no

Heimdalsveien 52
Heimdal, 7080
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway