Fjellanger Hundesenter

Fjellanger Hundesenter er et av Norges største hundesenter. Senteret ble startet i 1988 av Rune Fjellanger og har i dag 25 ansatte med tilbud og tjenster innenfor flere ulike områder: Kurs, pensjonat, hundesalong, utdanning og forsking.

Fjellanger Hundesenter ligger i dag i Åsen ved Lysekloster. Den ble startet i Os utenfor Bergen i 1988 av cand.scient. Rune Fjellanger.

Fjellanger har flere avdelinger hvor vi driver med

- Kurs undervisning og trening av hunder og hundeeiere
- Hundepensjonat
- Hundesalong
- Butikk med fôr/utstyr
- Utdanning av studenter/praktikanter
- Atferdsekspertise og spesialtrening
- Utleie av kurslokale og trenings hall
- Forskningsprosjekter

Vi har en egen avdeling med tjenestehunder, hvor vi har spisskompetanse på trening og utvikling av søkshunder. Vi har de siste 15 årene arbeidet med forskning og utvikling med en rekke oppdrag for FN (minehunder) og industrielle samarbeidspartnere i inn – og utland.

Forskningsprosjektene vi utfører har som mål å være ledende innen dokumentasjon på bruk av hunder/dyr som detektor og bygger sin ideologi på et vitenskapelig grunnlag med høy kompetanse.

Vårt laboratoriet er spesialinnredet for grunnopplæring av hunder og analyse av prøver innen filterteknologi. Vårt senter har for tiden 2 pågående forskningsprosjekter ved bruk av søkshunder.

Lyseklostervegen 310
Bergen, 5215
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway