KynoFriends - Hondentraining op maat

Begeleiding voor eigenaar en hond om samen te trainen en te werken aan knelpunten door middel van korte privélessen.

Mijn naam is Jessica Kemmerling. In 2013 ben ik naast mijn opleiding Dier- en Gezondheidszorg begonnen met de interne opleiding tot assistent kynologisch instructeur bij de KC Zwolle en sinds 2015 geef ik hier zelfstandig puppy- en gehoorzaamheidscursussen. In 2017 ben ik dan ook met de opleiding bij de Martin Gaus Academie begonnen en 9 juli ben ik dan ook geslaagd voor het praktijkexamen en mag ik mij officieel Kynologisch intructeur noemen :)

Een aantal maanden geleden heb ik besloten om van mijn passie ook mijn werk te gaan maken. Omdat ik het heel fijn vind om 1 op 1 met baasjes en hun honden te trainen heb ik besloten om privélessen te gaan geven. Heb je bijvoorbeeld belang aan handvatten omdat je samen met je hond ergens tegen aanloopt of wil je gewoon lekker trainen met je hond om jullie doelstellingen te halen, dan help ik jullie hier graag bij. Train je het liefst samen met een vriend of vriendin en zijn/haar hond samen, dan zijn hier uiteraard ook mogelijkheden voor.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op via telefoon, whatsapp of mail en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Hopelijk tot snel!

Jessica Kemmerling

PS: Ik ben (nog) geen gedragstherapeute. Men kan mij altijd benaderen, maar bij uitbundigere problemen waarbij ik niet kan helpen zal ik altijd zo eerlijk zijn en adviseren om contact op te nemen met een gedragstherapeut.

Zeepziedershof 13
Kampen, 8261JB
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands