HSV Haarlemmermeer

De trainingen die op deze NBG vereniging worden gegeven en beoefend zijn gebaseerd op het IPO programma en geschikt voor de toegestane werkhonden.

Hondensportvereniging HSV Haarlemmermeer is ontstaan uit een groep ervaren hondensporters die zich hebben verenigd.
Door de ruime ervaring hebben wij als doel het bevorderen en het beoefenen van werkhonden africhtingsport in al zijn verschijningsvormen.

De IPO trainingen die wij op de vereniging houden zijn geschikt voor alle werkhonden. Onder werkhond valt bv.: Duitse Herder, Mechelse Herder, Rottweiler, Dobermann, Groenendaeler, Tervurense Herder, Bouvier, enz.
De trainingen die worden gegeven zijn gebaseerd op het IPO programma (speuren, apel, manwerk) waarbij de examens worden afgenomen door een erkende keurmeester van de NBG (Nederlandse Bond van Gebruikshonden) waarbij onze vereniging is aangesloten.

Mocht u eens een kijkje willen nemen of wilt u als ervaren hondensporter een keer deel nemen aan een training, neemt u dan gerust een keer contact op met onze trainer Henk Bruggeman.

We trainen op het veld naast het station (op het sportpark) op maandag avond, woensdag avond en zaterdag middag (tevens incidenteel zondag middag).

Venneperweg t/o 301
Nieuw-Vennep, 2153 MA
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands