Hundevenn Vesterålen Hundesenter

Kurs, park, hundehotel og dagpass av hund, butikk, skolehund og terapihund


Hundevenn er et enkeltpersonsforetak som startet opp som Hunder i Hadsel, vinter/vår 2015, og skiftet navn til Hundevenn i Juli 2015.
Vi holder til på gamle Stall Hadsel på Hadsel. Ca 5 km fra Stokmarknes sentrum, mot Melbu.

Hundevenn har ulike tilbud til hund og eier. Vi har dagpass av hund (med over 20 hunder fast hver uke), hundehotel (døgnpass når eier skal reise bort med totalt 6 stk rom), stort inngjerda område på ca 5 mål, ulike fellestreninger og utstyr, å arrangerer hundekurs. I tillegg har vi hundebutikk med utstyr og fôr.
Nylig starta vi opp med hundeassisterte aktiviteter, terapi -og pedagogikk Dett kan vi tilby på. f.eks på sykehjem, som tiltak for barn med spesielle behov, i læringssituasjoner eller som et aktivitetstilbud for å fremme helse og trivsel for enkeltpersoner eller grupper mm.

Nå i Høst har vi gleden av å lansere nye tilbud hos oss. Nemlig hundemassage og laserterapi, og stell og klipp av hund! Mer info om dette kommer.

Bedriften eies og drives av meg, Sunniva Omma, 31 år, opprinnelig ifra Tromsø. Jeg er utdannet pedagog, å har arbeidet med barn i barnehage og skole i mange år, til jeg starta opp hundesentret. Min store drøm har alltid vært å kunne kombinere det jeg trives best med; nemlig hund og arbeide med barn.
Med hund har jeg holdt litt på med agility og spor, å gått mange ulike kurs innenfor det, bare på hobbybasis. De siste 5 år har jeg holdt mest på med fuglehund. Og nå også trening med terapihund.
Har tatt instruktørutdanning hos Hundevis hundeskole i Tromsø, og instruktørutdanning for fuglehund med Mattias Westerlund ifra Hundskolan vision. Jeg har gått på NMBU, universitetet i Ås, dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg.
I dag har jeg en blandingshund (gordonsetter med en dash flatcoated retriever), en labrador, en breton og en jaktcocker. Min labrador er godkjent terapi- og skolehund hos antrozoologisentret på Ås, og vi er med i dyrebar omsorg. Målet er at min lille Jaktcocker skal bli godkjent når han blir gammel nok, og at vi sammen kan tilby hundeassistert pedagogikk, aktivitet og terapi for barn og unge i regionen. Håper mange i Vesterålen vil benytte seg av det unike tilbudet. (Les mer om terapi -og skolehund under lenken terapihund og skolehund).

Sandra er medarbeider og hundepasser hos hundesentret. Ho er 22 år ifra Sortland, å har hatt hund nesten hele sitt liv.
Nå har ho en mellompuddel som heter Felix og en kongepuddel som heter Siko som ho trener med.
Ho har gått på kleiva naturbruk, og itillegg tatt mange ulike kurs innen hund og trening. bl.a agility, rallylydighet, spor, klikkertrenerkurs.
Ho steller sine pudler selv, både børster, klipper og bader de. Dette er noe ho trives godt med, å blir derfor å finne i vår «spa» avdeling, å tilbyr klipp og stell av hund til høsten 2017.
Itillegg arbeider ho fast i hundehagen og i hotellet, og tar imot alle små og store firbeinte hver morgen :)

Vi har stor glede av å presentere vår nye medarbeider Hanna Soini!
Hanna er 25 år, ifra Sverige. Ho har ulike utdanninger innen hund og helse. Bl.a naturbruk -og hundelinje og senere studert til dyrepleier. Ho har arbeidet hos veterinær og i hundehotell tidligere.
Itillegg har ho utdanning i hundemassasje og laserterapi.
Så ikke bare kan vi presentere en ny ansatt, vi kan også presentere et helt nytt tilbud hos hundesentret; nemlig hundemassasje og laser!
Hanna har en boxer på 8 år som heter Midas, han skal også være med på jobb hit. De har drevet med alt mulig moro sammen, både Agility, lp, utstilling osv. Nå går de mest spor.
Først og fremst skal Hanna jobbe i hundehagen og i hotellet, samt butikk, men kommer også til å fungere som ass. daglig leder.

Velkommen skal dere være. Dette blir spennende!


Vi bruker belønningsbaserte metoder i samhandling med hundene, å ønsker hele tiden å forbedre oss å følger med på det nye som skjer i hundtrening. Vi trener etter læringsteori og det som er i samsvar med dyrevelferdsloven, og anbefalinger fra mattilsynet om metode.
Enten du har holdt mye på med hund før, er nybegynner, har en rasehund eller en blandinghund, så er du velkommen hos Hundevenn!

Hadsel
Stokmarknes, 8450
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway