Hundevis

Velkommen til HUNDEVIS Hundeskole & Hundebarnehage

Vi tilbyr pass av hunder på dagtid, samt kurs, privattimer og atferdskonsultasjoner.

HUNDEVIS HUNDESKOLE & HUNDEBARNEHAGE



Hundevis Hundeskole
Hundevis Hundeskole tilbyr i dag en rekke kurs, privattimer, fellestreninger, seminarer og atferdskonsultasjoner med hjemmebesøk. Vi underviser utelukkende i positive metoder med læringspsykologi som bakgrunn for våre råd. Kursene varier fra dagskurs til 10-ukers kurs, med alt fra hverdagslydighet, sosialisering, aktivisering til konkurransekurs i de fleste hundesportgrener. Vi inviterer med jevne mellomrom instruktører og forelesere fra andre Hundeskoler og arrangerer både seminarer og kurs med dem. Alle med positiv hundetrening i fokus. Vi har fokus på at hundeeier skal få en forståelse for læring hos hund og blir rustet til å ta langsiktige og velferdsbaserte valg når det kommer til hundetrening og metoder. Vi vektlegger også viktigheten av å ha kontroll på hunden og vise hensyn til resten av samfunnet.

Vi holder til i Kobbeveien 5 på Kvaløya og har innendørslokale for kurs ved behov. Vi tilbyr i tillegg til kurs et medlemskap som gir mulighet for innendørstrening på fellestreninger tre ganger per uke, samt mulighet til å delta i på treningssamlinger. Vi har aktive facebook-grupper for hverdagslydighet, lydighet, brukshundtrening og agility for de som har deltatt på kurs hos oss. VI ønsker å bidra med et godt hundemiljø som tar vare på nybegynnere og er inkluderende for alle- uansett hva man ønsker å bruke hunden sin til:)

Om våre kurs
Målet for alle Hundevis sine kurs er å gi deltakerne en god plattform og best mulig forutsetninger for trening av sine hunder. Dette gjelder både for de mer generelle hverdagslydighetskursene og for de ulike spesialkursene.

Vi ønsker å formidle kunnskap om hundens egenart til kursdeltakerne. Dette innbefatter bl.a generell informasjon om hunden som art, om hundens språk og atferd, rasekunnskap og innføring i hvordan hunden lærer.


I tillegg til generell kunnskap om hund, gir vi også innføring i en metode som gir eierne mulighet til å lære hunden det de ønsker. Metoden er basert på vitenskapelig velutprøvd læringsteori som også ivaretar hundens velferd.

Selv om alle hunder lærer likt, vil det alltid være individuelle forskjeller i hvordan det er best å legge opp treningen. I Hundevis legger vi vekt på å engasjere oss i hver enkelt hund og eier, og tilpasse undervisningen slik at de har best mulig forutsetninger for å lykkes i sin trening. I tillegg til fellesundervisning på kursene, vil det derfor alltid også være personlig oppfølging av den enkelte.

I praksis betyr dette at vi for eksempel aldri trener med alle hundene som kommer på kurs på en linje med en forhåndsbestemt avstand mellom hundene. Alle hunder er indvider og hvor stor avstand de trenger til forstyrrelser som andre hunder, mennesker og alle miljøfaktotorer vil dermed variere. Det legges således opp til at alle hunder og eire skal kunne lykkes med læringen- nettopp fordi det er velykkkende repetisjoner som fører til at hunden lærer det vi ønsker. Vi har stort fokus på at eiere av hunden som kommer på våre kurs skal få en forståelse av hvordan hunder lærer og dermed kan legge opp treningen selv mellom og etter kursadagene selv, og at de fremdeles vil lykkes med treningen og få god læring. Vi varierer mellom å jobbe en og en, alle hunder ute samtidig og har i tillegg en del to-og to eller små grupper på våre kurs, for at hundeeiere skal lære mye av å observere og bidra til andre sin trening også. Å trene hund handler om å observere atferd, og jo mer trening man får med dette, desto bedre blir man å trene:)




Hundevis Hundebarnehage

Hundevis tilbyr pass av hunder på dagtid. Vi har to avdelinger- en på Kvaløya og en i Tromsdalen.

Vi holder åpent 07.00-17.00.(Kvaløysletta) og 07.30-16.30 (Tromsdalen).
For å kontakte oss på dagtid for å gjøre en avtale-ring 99001489 (Marita) med telefontreffetid 09.00-15.00 eller send epost til

Marita@hundevis.as



Vi har en egen Facebookgruppe for de som ønsker å se bilder og film m.m fra hundebarnehagen. Denne heter Hundevis Hundebarnehage:)

Lokaliteter er sentralt på Kvaløya, adressen er Kobbeveien 5, rett sør for Rema 1000. Vi har 2 mål inngjerdet tomt på nedsiden av hovedveien og her får hundene leke i passende grupper flere ganger om dagen. Ellers luftes de på tur sammen med ulike grupper. Vi prøver å variere dagene til hundene så mye som mulig, slik at alle hundene både får leke løse og lære seg å gå rolig i bånd med flere hunder. Valper får mer miljøtrening enn voksne hunder og vi tar dem med til veterinær, ved kjøpesenter og de får også hilse på mennesker vi vet er hundekyndige. Dette er fordi valper trenger mye trening på dette og tilbringer så stor del av dagen hos oss.

I hovedsak er det kun mulig for hunder som går overns med både tisper og hanhunder å søke om plass, men vi kan ved kapasitet gjøre unntak.

Søknaden skal fylles ut grundig og all info mht atferd mot andre hunder skal opplyses om.

Hunder som har fastplass som ikke kan slippes i gjerdet med resten av flokken luftes på turer eller leker i smågrupper. Vi vurderer atferden til hundene i flokken mens de er hos oss og vil fjerne hunder fra flokken som ikke fungerer optimalt eller kan være skadelig for de andre hundene. Hunder som biter eller har bitt andre hunder vil aldri få være sammen med de andre hundene. Vi forbeholder oss retten til å avgjøre hvilke hunder som får gjøre hva i løpet av dagen og fjerne hunder med problematferd fra flokken om de kan være til fare for andre hunder på noen som helst måte.

Når hundene er hos oss skal hver enkelt hunds behov ivaretas og vi er svært nøye på å følge med og kontrollere hundene med hensyn til ulike personligheter og intensitet i lek samt størrelse og alder på hunden.



Åpningstider: 07.00-17.00



Fats plass / Drop in:

Vi tilbyr fast plass 1-5 dager i uken eller drop-in.

Ved drop-in kan man ringe 99001489

eller sende epost (Marita@hundevis.no) ved bestilling av dager.



Priser:

Fast plass: 5 dager i uken per mnd 3400,-

4 dager i uken per mnd 2800-

3 dager i uken per mnd 2200,-

2 dager i uken per mnd 1650,-

1 dager i uken per mnd 1000,-

Drop-in; 400,- per dag

Klippekort drop-in 10 klipp kr 3000,-
Klippekort drop-in 5 klipp kr 1750,-



Bindingstid er på 6 mnd. av gangen da vi ønsker mest mulig stabile hundegrupper. Betaling er 1. hver mnd. ved fastplass.

Vi har stengt alle helligdager og det gis ikke reduskjon i mnd.prisen ved helligdager. Pris er fast per mnd. Løpetid og sykdom hos hunden gis det igjen dager for.

Kobbeveien 5
Tromsø, 9100 Kvaløysletta
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway