Animal Paradise Pet Pansiyon

Kedi-Köpek Pansiyonu,Köpek Eğitimi,Köpek Üretimi

bursa/ heykel bölgesinde bulunan bir hayvan pansiyonudur.Evimiz tamamen misafirlerimiz için hazırlanmıştır.Evde yaşıyan hayvanlarınız için ev pansiyon,bahçede yaşayan hayvanlarınız için kennel şeçenekleri ile hizmetinizdeyiz.

EV ORTAMI:
Evde yaşayan hayvanlarınız için,evin odalarını kullanmaktayız .Kesinlikle kafas kullanmıyoruz!Büyüklüğüne ve karakterine uygun misafirlerimizi grupluyarak ev içerisinde olarımıza yerleştiriyoruz.
Odalarımızda:
-Köpek Yatakları
-Oyuncaklar
-Halı ve herdaim taze su bulunmaktadır.

Günde en az 2 kez bahçeye tuvalet ihtiyacı için çıkarıyoruz.Misafirlerimizin kaldığı odalar günde en az 2 kez temizlenir.Misafirlerimizn konaklama süresince istediğiniz öğün sayısına göre mama verilmektedir.Pansiyona gelirken yiyeceği kadar mama ile gelmesini talep ediyoruz.

Kennellar:
Bahçede yaşayan hayvanlar için düşünülmüştür.Bahçede kalıs süreleri hava durumuna göre değişiklik göstermek üzere toplam 6 saattir.

KABUL KOŞULLARIMIZ...
Misafirlerimizin mutlaka tüm aşıları ve iç-dış parazit tedavisi yapılmış ve güncel olmalıdır.Kronik bir hastalığı bulunuyorsa ve kullandığı ilaç varsa mutlaka bilgi verilmelidir.Diğer havyanlara bulaşıcağı bir hastalığı varsa pansiyonumuza kabul edilmeyecektir.

Pansiyona gelirken:
Kimlik fotokopisi ile geliniz.Ayrıca teslim sırasında teslim formu imzalanıcaktır.Dostunuzun evde sewdiği yatağı,örtüsü,oyuncağı vb. eşyası yada size ait bir giysinin yanında olması bizimle kaldığı süre bounca onu rahat hisssettiricektir. Dostunuzun karnesini yanınızda getirin pansiyonda kaldığı sürece karnesi bizde kalıcaktır.

nilüfer
Bursa, 16000
Turkey

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Turkey