Dog Nosy

Specialist in de dierenbranche. Gedragstherapie voor honden. Alles wat betrekking heeft op hondengedrag en -sport; training (privé of groep), workshops, gedragstherapie of advies, begeleiding, maar ook eventueel ook opvang of inhouse training.

Sinds 1993 heb ik zelf honden en ben ik actief in verschillende disciplines van hondentraining geweest, zoals Gedrag & Gehoorzaamheid, Behendigheid, Doggy Dance, Dogfrisbee, Apporteersport en Jachttraining.

In 2000 ben ik begonnen met lesgeven aan de jachtinstructeurs bij een hondenschool van een vriendin. Daarna ben ik gestart om de Golden Basis Opleiding voor de Golden Retriever Vereniging te verzorgen, waarnaast ik ook een vervolg aangeboden heb in de vorm van jachttraining of combinaties van apporteren, gehoorzaamheid en behendigheid. Nadat ik met de Golden Basis Opleiding ben gestopt heb ik 5 jaar lesgegeven bij Jachthonden Delfland als onderdeel van de KJV.
�In 2003 heb ik Algemene Vorming bij O&O behaald en in 2004 ook Omgang Hond afgerond en daarmee gediplomeerd Kynologisch Instructeur. Maar door de jaren heen, leerde ik dat er is meer dan alleen mensen leren hun honden te trainen. Dus ik ben in 2014 gestart met de HBO opleiding Gedragstherapie voor Honden bij DogVision. Deze ga ik in begin 2018 afronden.

In 2018 ga ik starten met Hondenadviesbureau Dog Nosy. Waar Dog voor staat is wel duidelijk, maar “nosy” lees ik hierbij op twee manieren, nosy in de vorm van nieuwsgierig/leergierig en natuurlijk ook de neus, wat het meest ontwikkelde orgaan van onze trouwe vierpoters is.

Als Kynologisch Gedragstherapeut, waarbij door ervaring mijn specialisatie natuurlijk bij de jachthonden ligt, kom ik in aanraking met vele problemen ook bij andere rassen (door studie en stage ook veel gezien en geleerd). Hierbij is het mijn streven bij te dragen aan een beter leven voor honden en hun eigenaren, door te zorgen voor “wederzijds” begrip (lees: duidelijkheid).

Daarnaast weet ik dat er een behoefte is aan jachttraining en wil ik met enige regelmaat workshops organiseren waarbij specifieke leerdoelen getraind zullen worden. Natuurlijk zullen privé lessen, waarbij een op een kan worden getraind en bijgestuurd ook tot de mogelijkheden behoren.

Kijk bij mijn evenementen om te kijken of iets bij zit of ga naar de Dog Nosy website voor meer informatie.

Rozenburg, 3181 NM
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands