KCWF Kynologen Club West-Friesland

De club waar elke hond en baas samen welkom zijn om te leren. Daarbij staat het plezier en een positieve verstandhouding tussen baas en hond centraal.

Welkom bij de KCWF; Kynologen Club West-Friesland.
De club waar elke hond en baas samen welkom zijn om te leren. Daarbij staat het plezier en een positieve verstandhouding tussen baas en hond centraal.

De KCWF is een actieve club. Naast trainingen, cursussen en funsporten worden er ook evenementen, shows en wedstrijden georganiseerd. De KCWF bestaat al sinds 1959 en is erkend door de Raad van Beheer.

De KCWF trainingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde instructeurs. Zij helpen je op een enthousiaste manier om je hond positief op te voeden. Dit zorgt voor een gezonde vertrouwensband met je hond. En als er extra aandacht nodig is voor de baas-hond of de hond-hond verstandhouding, dan helpen de gedragsdeskundigen van de KCWF graag met advies en tips op maat.

De KCWF heeft vijf trainingslocaties/kringen: Den Helder, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn en Schagen. Er is er dus altijd één in de buurt. Wees welkom om eens kennis te komen maken; check daarvoor wel de openingstijden bij de kring van je keuze.

Voor iedere hond, ongeacht ras, mix, leeftijd en opleidingsniveau, kun je bij KCWF een geschikte cursus of een uitdagende funsport vinden. Want voor zowel de hond als de baas staat centraal dat het vooral leuk moet zijn.

Heiloo, 1851 KM
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands