Hundelytter Fyn

Forstår du din hunds sprog og sender du de rigtige signaler til din hund så den forstår dig?


Hvis ikke så lad mig hjælpe jer.

| UØNSKET ADFÆRD HOS DIN HUND |

I vores alt for travle hverdag med masser af gøre mål er det tit at man kommer til at forsømme sine firebenede familiemedlemmer, og vil derfor tit og ofte opleve at de kan udvikle:

- Aggressivitet overfor mennesker
- Aggressivitet overfor andre hunde
- Alene hjemme problemer
- Er bange for høje lyde
- Virker stresset
- Følger dig overalt i hjemmet
- Gør af alt og alting
- Hopper op
- Hilser voldsomt
- Vil ikke komme når du kalder
- Har dårlige spisevaner- vil ikke spise sin mad.
- Har tvangshandlinger så som at jagte sin hale, slikke på sten/poter mm.
- Trækker i snoren når i går tur



| Jeg tilbyder konsultation hjemme hos dig og din hund. Her er hunden i sit vante miljø og vil derfor opføre sig naturligt |

Den metode jeg anvender hedder Amichien- Bonding. Engelske Jan Fennell har udviklet metoden. Den virker på ALLE hunde uanset race og alder idet den bygger på hundenes eget sprog, og går helt tilbage til dengang hvor hunden var ulv og "Selvom det lyder modstridende, så er alle domesticerede dyr vilde af hjertet. Hvis vi gør os den ulejlighed at forstå denne vilde side bedre, vil vores liv og vores kæledyrs liv blive meget mere lykkeligt" - (den engelske dyrlæge Mark Evans).

Jeg tror på, at alle de problemer, vi støder på med vores hunde, har deres rod i hundens tro på, at den snarere end vi er flokkens fører. At rette denne misforståelse er kernen i den kommunikationsteknik, som Jan Fennell kalder for 'Amichien Bonding'."

I tråd med Jan Fennell´s metode og min egne livsanskuelser er det helt klart, at det optimale for vores firbenede venner må være, at vi kan sørge for at de kommer så tæt på det frie liv som de havde engang. Første skridt i den retning, må helt eksakt være, at forstå alle de spørgsmål som vores hunde sender til os hele tiden. Efter min overbevisning er det da også der, at vi som mennesker i samspillet med vores hunde skal arbejde ud fra hundens behov og ikke vores eget behov.

Munkemaen 25
Odense, 5270
Denmark

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Denmark