Nienke Roelofs, Leren kan anders, Omdat het zó wel kan

Begeleiding en training voor mensen met hun therapiehond. Workshops en coaching met de hond. Geen angst meer voor honden. Ik leer anders training. Leren leren op en een manier die bij jou past. Voor o.a. kinderen met autisme, ADHD, dyslexie.

Leren kan anders, omdat het zó wel kan!

Training, coaching en begeleiding op maat. Afgestemd op jouw mogelijkheden,door te kijken naar wat wel werkt. Dit kan gaan om schoolse zaken zoals reken en taal, of om het (hernieuwd) aanleren van sociale vaardigheden, het leren stellen van grenzen of het overwinnen van angsten.

Als therapiehond begeleider, begeleid ik gezinnen bij de keuze voor en het opleiden van een therapiehond. Honden mensen goed aanvoelen en zij voor ontspanning kunnen zorgen.

Ik zet Roefus, ruwharige dwergteckel, die speciaal opleid is tot therapiehond, regelmatig in. Samen geven wij ook workshops en coachings.

Daarnaast geef ik puppy en vervolgtraining.

Training & coaching
Leren kan anders, omdat het zó wel kan!

Puppy- en vervolg training

Nooit meer bang voor honden! Af van je angst voor honden? Samen kijken naar honden om zo te leren wat zij jou zeggen zodat jij je angst een plek kan geven en geen straatje om hoeft als er een hond aankomt.

Workshops op maat

Therapiehond begeleider
Als therapiehond begeleider ondersteun ik individuen en gezinnen met hun therapiehond. De therapiehond biedt ondersteuning in het dagelijks leven.

Ik verzorg coaching met mijn hond als co-coach. Het is een laagdrempelige en leerzame manier om via de hond inzicht te krijgen op je persoonlijke ontwikkeling en/of vraagstukken.

In elke schoolklas zitten kinderen die visueel zijn ingesteld. Het zijn beelddenkers. Het gaat om ongeveer 5% van alle leerlingen in de klas. Deze beelddenkers denken niet in woorden maar in beelden, gebeurtenissen en ervaringen. Je zou het ruimtelijk denken kunnen noemen. Het belangrijkste is dat deze leerlingen leren in beelden in plaats van woorden. Dat maakt dat zij veel moeite hebben om reguliere lesstof op te nemen. Het aanbieden van bijlessen waarbij de lesstof in dezelfde vorm wordt aangeboden, heeft weinig effect. Het vertalen van lesstof naar beelden biedt voor deze leerlingen uitkomst.

Naast de begeleiding van ‘Ik leer anders’ kan je mij ook inschakelen voor begeleiding voor Plannen en Organiseren. Tijdens deze begeleiding leer ik je plannen en organiseren van huis- en schoolwerk op een manier die voor jou werkt. Goed plannen is vaak het halve werk. Maar hoe jij het kan plannen, zoals het voor jou werkt maakt de begeleiding persoonlijk.

Op mijn website, www.lerenkananders.nl, kun je alle informatie vinden.

Marsmangaarde 140
Deventer, 7414 XG
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands