SportySpike DogHouse

Kennelen for din hund! Her kan hunden få både trening og ekstra aktivisering, eller vanlig jundepensjonat. Har også kurs og privattimer.

Vår visjon er å være sørlandets kuleste hundepensjonat og treningskennel for din hund! Når du setter hunden din hos oss så får du mulighet til både trening og ekstra aktivisering av hunden mens du koser deg på ferie, er på jobb eller er opptatt med andre ting.
Hundepensjonatet holder til i landlige omgivelser på Joda gård på Nævisdal, ca 15 min kjøring fra Arendal. Her har vi bygd om det gamle fjøset til å bli et lyst og trivelig hundepensjonat. Hundene har store gårder både inne og ute, med mulighet til å gå inn og ut som de vil på dagtid. Lukene blir lukket på kvelden slik at det blir ro i kennelen. På dagtid får de også gode turer i flott turterreng, med mulighet for å løpe løse (evt i langline).
Vi som bor på gården og driver hundepensjonatet er Elin og Kai Gjeruldsen. Vi har lang erfaring med hund. Elin har konkurrert både i lydighet og bruks, samt trent gjeting, jakt og redningshund. Hundeskolen har vært i drift og holdt diverse kurser siden 2004. Vi holder jevnlig forskjellige kurser. Ta kontakt for info om kurs/privattimer.

Vigelandsveien 335
Rykene, 4821
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway