Z-Kutyaiskola

Iskolánk 2009. októberében nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt.

Szolgáltatásaink:
- kutyaovi (Szombat 8.00; Vasárnap 18.00)
- alapfokú tanfolyam (Szombat 10.30; Vasárnap 16.00)
- középfokú tanfolyam (Szombat 11.30; Vasárnap 17.00)
- klubfoglalkozás
- agility edzés
- őrző-védő foglalkozás
- egyéni képzés
- rehabilitáció
(fizikai, vagy mentális sérülés)
- szocializáció
- ring dresszura

Azoknak szeretnénk alternatívát kínálni, akik nyitottak az új képzési módszerek iránt, akik valóban tenni akarnak kutyájuk nevelése érdekében. Iskolánk egy új módszerrel ismerteti meg az érdeklődőket, melyben a tanítás klikkerrel történik.

Egyéb szolgáltatások:
- Problémás kutyák szocializációja
(agreszió, túlérzékenység, félelem, viselkedés zavarok, stb.)
- Utcai etikett
- Óvoda
- Napközi
- Bentlakásos képzés
- Háznál képzés
Ovi:

Az első néhány hónapban a kutyáknak a legkülönbözőbb környezeti ingerekkel kell megismerkedniük és velünk együtt átélni őket. Kutyaovink elsődleges célja a jól működő kutya-gazda kapcsolat alapjainak letétele, valamint a jó szocializáció kialakulásának biztosítása, melynek során megtanul társaival kommunikálni, hozzászokik bizonyos környezeti ingerekhez, zajokhoz. A fiatal (kölyök) kutya nagyon kíváncsi és rendkívül tanulékony. Minden új pozitív tapasztalat erősíti önbizalmát, és egy lépéssel közelebb viszi ahhoz, hogy magabiztos kutyává váljon.Az ovit a kölykök és gazdáik 7-8 hónapos korig vehetik igénybe. Hogy a szocializáció és a tanulás folyamata ne szakadjon meg, alapfokú tanfolyamainkra a 7 hónapos kort betöltött kutyák már jelentkezhetnek.
A kutyaoviban a részvételi díj: 1000.- / alkalom / kutya
Az ovi időpontja: szombat-vasárnap 10:00 - 11:00.

Alapfokú tanfolyam:

Iskolánk tanfolyami keretek között tartja leghatékonyabbnak a "gazdik képzését". Talán furcsán hangzik, hogy nem kutyák egrecíroztatásáról esik szó, de fontos hangsúlyozni, hogy nekünk, gazdiknak kell vezetőkké válnunk, és felnőnünk a feladathoz, hogy kutyánk biztonságot, és megbízható vezetőt lásson bennünk.
Elsődleges célunk, hogy a tanfolyam alatt minden gazdi megtanulja irányítani kedvencét, és bebizonyítsa, hogy méltó a tiszteletére. A tanfolyam másik fontos eleme az engedelmes munka. A kutyák póráz nélkül dolgoznak már az első foglalkozáson, és így sajátítják el a láb mellett követés, az ültetés, fektetés, helybenmaradás alapjait.A tanítás klikker segítségével történik, így a kutyák kényszer és erőszak nélkül, pozitív megerősítés hatására tanulják meg a kívánt gyakorlatokat.A foglalkozások hat - hét hétvégén keresztül, szombaton és vasárnap másfél órán át tartanak. Pót foglalkozás szerda délután van, ha valaki nem tudott eljönni a hétvégén, vagy úgy érzi, hogy külön gyakorlásra van szüksége.
A tanfolyam ára 35.000 Ft.

Középfokú tanfolyam

A középfokú tanfolyamon sajátíthatják el a gazdik az ösztönkezelés alapjait, illetve elmélyíthetik tudásukat a klikkerképzésben. A foglalkozások, akár az alapfokú tanfolyam esetében hét hétvégén keresztül, szombaton és vasárnap másfél órán át tartanak. Pót foglalkozás szerda délután van, ha valaki nem tudott eljönni a hétvégén, vagy úgy érzi, hogy külön gyakorlásra van szüksége.

A tanfolyam díja ez esetben is tartalmazza a foglalkozásokat, és a vizsgát.

A tanfolyam ára 40.000 Ft

Susnyári út
Pomáz, 2113
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary