Hundetrener Ina Marie Ø. Lunde

Utdannet hundetrener med spesialfelt innen adferd og problemløsning.

Jeg har en stor interesse for hund, hundehold – hundens adferd og det som følger med. Høsten 2017 ble jeg sertifisert hundetrener med spesialfelt innen adferd og problemløsning ved Innlandet hundesenter, og jobber i dag med hjertet for hunden.

Mine treningsmetoder er basert på positive treningsmetoder. Det vil med andre ord si at hundens språk, følelsesliv og vesen står i stort fokus hos. Det er en hjertesak at hunden kan få være seg selv, utnytte språket sitt – og at vi sammen med dem kan skape gode relasjoner som veilederne dems i hverdagen. Ønsket mitt er å nå ut til så mange som mulig, om hva positiv hundetrening er – og hvorfor det alltid vil lønne seg å bruke disse treningsmetodene når vi samhandler med hundene våre.

Av tjenester tilbyr jeg adferdskonsultasjoner, privattimer og kurs. Her på siden min vil du finne tips og råd om hund, adferden dens, hundehold og problemløsning. Du kan også ta kontakt dersom du opplever problemadferd med din hund, eller om du ønsker å finne ut om jeg holder noen kurs i nærmeste fremtid som kan lønne seg for deg og din firbente venn.

Velkommen skal du være!

Hønefoss, 3514
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway