Gedragscentrum Samenspel

Adviesbureau voor een goede relatie mens - dier. O.a. gedragstherapie hond en kat, hondenschool, workshops, lezingen, gastdocent Diergedrag, auteur. Eigen locatie in Apeldoorn en op locatie opdrachtgever, maatwerk, particulieren, groepen (instructeurs).

Mensen helpen om meer inzicht te krijgen in hun relatie met hun huisdier. Het doel is wederzijds begrip te creëren, waardoor de band optimaal wordt. Dit met kennis en respect voor mens, dier en milieu.

Bij Gedragscentrum Samenspel kunt u terecht voor advies. Preventief, om te werken aan een goede relatie waardoor problemen worden voorkomen. Maar ook curatief, als reeds problemen zijn ontstaan. En natuurlijk voor workshops om leuke dingen te doen met uw hond, zodat de band tussen u beiden nog beter wordt. Ook kunt u lezingen bijwonen om de kennis over dieren te verbreden en te verdiepen.

Nicky Gootjes geeft ook gastlessen op opleidingen. Tevens worden regelmatig workshops op maat gegeven voor instructeurs van hondenscholen of voor rasverenigingen.

Malkenschoten 30
Apeldoorn, 7333 NN
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands