SAHD - Behavioral counseling / adferdsrådgivning

SAHD hundehjelp: Hjelper til med ulike problemstillinger vedrørende hund.

Trenger du noen som kan gå tur med hunden din på dagtid og aktivisere den.
Trenger du hjelp til problematisk adferd

Hjelpen kan være nærmere enn du tror!

Har hunden din adferd som er utfordrende?
draing i bånd, bjeffer, reagerer på andre hunder, stikker, vil ikke klippe klør, virker truende på andre hunder, er helt "gærn" etc etc....
Trenger du trygge hunder å sosialisere med? Vi har håndplukkede hunder, som gir hunden din positive opplevelser. Dette er hunder som har gjennomgått vårt SAHD-better life-program og som absolutt er stødige ift andre hunder.

Anders Huezo Davidsen er en av instruktørene i SAHD - hundehjelp.
Han har gjennomført instruktørkurs i lydighet under Per Eigil Gylland (Norsk Kennelklubb) og har ca 20 års erfaring med hund og hundetrening Han har, pr d.d, ca 800 instruktørtimer, gjennom kurs og konsultasjoner.
Har kursing i hele landsdelen, både for hundeklubber og privatpersoner.
Han bruker ingen klart definert metodikk innen sin hundetrening, men bygger mye på NKKs retningslinjer for etikk og treningsmetoder og bygger mye av sin hjelp til hundene er å sørge for at du får nok mosjon, nok mental stimulans og ut fra det, veilede hunden. En svært stresset hun , vil man uten problemer lære å sitte, dekke, på plass og alle flotte øvelser, men terskelen både for bjeffing reduseres og evnen til å utøve godt, sikkert og tillitsbringende språk, reduseres.
Han bruker utelukkende positiver virkemidler for å hjelpe hunden til rett adferd og vektlegger nok mosjon, nok mental stimulans og det og hjelpe eierne til å forstå hunden og hvordan de skal klare å hjelpe hunden til å bli til den hunden man ønsker å ha. Forståelse for hundens adferd er svært viktig for å kunne hjelpe en hund til rett adferd. Det er også viktig å forstå at god dressur ikke nødvendigvis gir en stabil og balansert hund. Tillitt er et stikkord for en trygg hund. Vi må gi tillitt for å få tillitt. Dette gjøres gjennom riktig belønning, rolig adferd overfor hunden og la hunden FÅ tillitt til å gjøre ting på rett måte.
Anders Huezo Davidsen har høyere pedagogisk utdannelse, både innenfor helse, skole og ledelse. Dette innebærer at han har svært god innsikt i de pedagogiske metoder som ligger til grunn for hundetrening. Dette gir et godt verktøy, ikke bare til å hjelpe hunden, men også til å rettlede og veilede eieren, slik at de skal være bedre rustet til å forstå sin hund, samt hjelpe sin hund til ønsket adferd.


Trenger du hjelp til å kjøpe hund/velge ut hund, eller trenger du hjelp til å selge/omplassere hund og finne rette eiere....

Vi kommer med råd og evt opplegg :)


I vårt arbeid bruker vi positive forsterkninger for å oppnå ønsket effekt.

Hvis det er adferd som man mistenker kan ha en medisinsk årsak, anbefaler vi Mo dyreklinikk /www.facebook.com/pages/Mo-Dyreklinikk/115967445114479?fref=ts) til å få sjekket dette.

sykehusgata 16
Mo i Rana, 8613
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway