Positive Dog Training

Θετική εκπαίδευση-Dog Walking-Dog Sitting (Περίπατος και κράτηση)
-Basic Obedience (Βασική Υπακοή)
-Positive reinforcement and Psychology Behavior


Η θετική εκπαίδευση διασφαλίζει μια μακρά, ευτυχισμένη και αρμονική σχέση με τον τετράποδο φίλο σας. Μπορεί να σας φαίνεται χρονοβόρα και πολύπλοκη όμως η αποτελεσματικότητά της βασίζεται στην ευχάριστη διάθεση που θα δείχνετε στον σκύλο σας καθώς θα του μαθαίνεται τρόπους συμπεριφοράς.
Αυτή η σελίδα είναι γεμάτη από θετικές τεχνικές κατάρτισης σκυλιών, ενίσχυση που θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων και διάφορες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρο σας φίλο. Πάρτε μια θετική προσέγγιση για την εκπαίδευση του σκύλου σας και αυτό θα γίνει μια ευχάριστη ενασχόληση στην καθημερινότητά σας. Δεδομένου ότι χτίζετε μια πολύ δυνατή σχέση θα βρείτε πόσες πολλές δραστηριότητες που θα μοιραστείτε μαζί του.
Get started and Enjoy!
Περίπατος σκύλου ή και φύλαξη σκύλου με βόλτες και παιχνίδια! Όταν θέλετε να πάτε ένα ταξίδι ή δεν έχετε χρόνο για να βγάλετε βόλτα τον σκύλο σας τότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και να μας αφήσετε τον τετράποδο φίλο σας είτε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να τον βγάζουμε βόλτα.
Dog services είναι η οποιαδήποτε συμβουλή μας για το καλύτερο του σκύλου σας. Μπορείτε να μας ρωτήσετε για το ποια είναι η καλύτερη τροφή για τον σκύλο σας-τι δραστηριότητες και πώς μπορείτε να κάνετε μαζί-πώς μπορείτε να τον κάνετε therapy dog(σκύλος θεραπείας σε άτομα με ειδικές ανάγκες)- ποιοι είναι οι κατάλληλοι κτηνίατροι για τα θέματα υγείας του σκύλου σας και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε με φυσικούς τρόπους.

email: virginia@dogtrainers.gr
tel: 6989835114
www.dogtrainers.gr

Βιργινία Τσιγαρά
-θετική εκπαιδεύτρια σκύλων και συμπεριφοριστής σε προβλήματα χαρακτήρα-
-member of APDT&PDTE

Δεσπεραι 21
Thessaloníki, 54621
Greece

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Greece