Brown Hunt is Potepower

Retriever træning
Hundetræning
Kennel Brown Hunt
Bed and Breakfast

Potepower.dk åbnede 1. september 2015. Det er en mini virksomhed med træning af hunde som hoved formål. Vi har speciale i træning af Retrievere men andre racer trænes efter forudgående aftale.

Vi, Tommy og Pernille træner og fører egne hunde på alle niveauer i DRK. Der ud over træner og fører Pernille egne hunde på Schweiss og Vildtspor prøver. Vi er indehaver af kennel Brown Hunt, opdræt af labrador til jagt, schweiss, markprøver og til fornøjelse. Pernille startede kennel Brown Hunt i 1995 og har trofast holdt ved sit mål om at opdrætte labrador der er velbygget, har venlige og stabile temperamenter, solide vildtfinder egenskaber og er lette at træne for alle. Du kan læse mere om kennel Brown Hunt på www.brownhunt.dk

Vores primærer mål med Potepower.dk er at få dig ud og træne din hund. Vi håber at vi kan smitte dig med lidt af den glæde vi selv har ved at træne egne hunde og ikke mindst træne og se udviklingen hos andres hunde og deres ejere.

Du bliver aldrig udlært i at træne hund. Det er en evig proces i udvikling og de seneste år er der sket rigtig meget i måden at træne hunde på. Vi er begge nysgerrige og vide begærlige mennesker og vi bruger altid en del af vores ferie og fritid på at rejse ud og lærer nyt. Vi besøger flere gange om året andre dygtige instruktører og lader os inspirerer. Dette kommer dig til gode i træningen hos os.

Hos Potepower.dk, gør vi os umage når vi træner hund. Vi diffrenciere træningen af den enkelte hund, så vidt det er muligt. Alle hvalpe og unghundehold, er små hold med 4-6 hunde pr. hold. Vi giver skriftlige lektier, så du lettere kan huske det vi har talt om under træningen. Det letter dit videre arbejde.

Potepower er træning for dig, der ikke bare vil hente dummyer, men vil have en træningsværdi i hver enkelt dummy. Du skal ønske at blive udfordret, lærer og udvikle dig !

Vi glæder os meget til at se dig og din hund på vores træning eller til et af vores mange andre spændende arrangementer.

Vi gør opmærksom på følgen:
Du er selv ansvarlig for at du og din hund er tilstrækkelig forsikret. Du deltager på træningen på eget ansvar.
Du er selv ansvarlig for skader du eller din hund måtte forårsage.

Remmerslundvej 28
Hedensted, 8722
Denmark

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Denmark