Hammarö Brukshundklubb

Hammarö Brukshundklubb är till för dig som vill aktivera och göra roliga saker tillsammans med din hund! Besök vår hemsida www.hammarobrukshundklubb.se

Denna sida är Hammarö Brukshundklubbs officiella plats på Facebook. Här delger vi dig information om vad som är på gång på klubben i form av kurser, tävlingar, föreläsningar, mentalbeskrivningar med mera. För medlemmar har vi en Facebookgrupp där man är välkommen att söka medlemsskap. I den gruppen läggs information av mer intern karaktär ut till våra medlemmar, samt att det där finns plats för diskussion och övriga förfrågningar. Sök på Hammarö Brukshundklubb i sökfunktionen för grupper, så hittar du oss.

Hammarö brukshundklubb är till för dig som vill vara aktiv med din hund, lära dig och din hund grunder som underlättar hundägandet och för dig som vill prova på, träna och tävla i de olika tävlingsgrenarna. Verksamheten bedrivs ideellt och är helt beroende av medlemmarnas frivilliga insatser. Titta gärna runt på hemsidan (www.hammarobrukshundklubb.se) och du är varmt välkommen att bekanta dig mer med verksamheten på klubben.

Djupsundsvägen 9
Skoghall, 663 34
Sweden

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Sweden