Herregårdens Hundetræning

Træning for alle hunde!

Hos Herregårdens Hundetræning er alle hunde velkomne. Race, alder og tidligere træningserfaring er underordnet, da vi mener at alle hunde kan lære. Hos os er holdninger at alle hunde kan og bør trænes med ros og belønning.

Hos Herregårdens Hundetræning er holdningen at alle hunde, uanset størrelse og alder, kan og bør trænes med ros og belønning.

Vi tager udgangspunkt i ”klikkermetoden”, hvor den ønskede adfærd belønnes, mens den uønskede adfærd ignoreres. Dette forbedrer samarbejdet, øger tilliden mellem hund og ejer og gør træningen sjov for begge parter.

På træningsholdene lægges der vægt på kvalitet. For at opnå bedst læringsudbytte for hund og ejer prioriterer vi på Herregårdens Hundetræning små træningshold. Dvs. at der max er 7 deltagere på hvert hold. Dette giver mig en mulighed for at nå ud til alle igennem undervisningen, og skabe dialog med den enkelte om fremskridt og udfordringer.

Der trænes ikke kun i lydighed på holdene. Hundene vil også blive udfordret med problemløsningsopgaver, næsearbejde og opgaver, der styrker motorikken. Dette kan, i forbindelse med vedvarende træning, forebygge mange adfærdsproblemer.

Det tager tid og kræver tålmodighed at arbejde med hunde. For at opnå gode resultater, er det ikke nok at deltage på kurserne – der skal også trænes med hunden mellem kursusdagene.

Hos os er hundetræning for alle hunde.

Hundetræning skal være sjovt for både hund og ejer.

Tvedvej 4
Styding, 6500
Denmark

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Denmark