Koira- ja Kissakoulu Heiluva Häntä

Kissa- ja koirakoulu Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin perustuvaa koulutusta koirien ja kissojen huoltajille.

Kissa- ja koirakoulu Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta koirien ja kissojen huoltajille. Järjestämme sekä perus- että jatkotason kursseja, luentoja, seminaareja sekä yksityistunteja.

Kaikki kouluttajamme ovat eläintenkoulutusalan ja osa myös ongelmakoirakouluttajatutkinnon suorittaneita ammattilaisia, meille ei pääse töihin ilman ammattiin johtavia tutkintoja.

Omat koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Lisäksi vuokraamme yksittäisiä iltoja agilitya varten Espoon Sporttikoirahallilta. Heiluva Häntä on perustettu keväällä 2008. Helsingin koulutustilojemme yhteydessä on myös joka arkipäivä auki oleva pieni eläintarvikekauppa sekä Suomen ensimmäinen Virikeluolasto niin koirille, kissoille kuin freteillekin!

Höyläämötie 18 C
Helsinki, 00380
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland