Happy Dog Kutyaiskola

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

A kulturált kutyatartás alapjaival megismertetni az új s leendő kutyatulajdonosokat. A már kutyával rendelkező gazdik ismereteit bővíteni, a legújabb módszereket átadni. A kutyaovi népszerűsítése,jelentőségére felhívni a figyelmet. A kutya ovis foglalkozásokon elnyerni a gazdik bizalmát a hozzáállásunkal szívből szeretetből fakadó szakmai tudásunkkal. A már meglévő tagjainknak a folyamatos fejlődésükhőz lehetőségeket biztósítani. Vizsgákra versenyekre felkésziteni sportkutyásainkat. Vizsgák versenyeket szervezni az FCI MEOESZ rendszere szerint. Nálunk nem "kitalált" vizsgarendszerben tanulnak vizsgáznak nebulóink,hanem a HIVATALOS NEMZETKÖZI RENDSZERBEN VAGYUNK!! Club programjainkal az együvé tartozást erősitjük hasonló érdeklödésü kutyás barátaink számára. Oktató gárdánk mindent megtesz a példamutatásért - mind emberileg mind szakmailag :-)

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

Internet: http://Kutyasuli.com/
Térkép: http://bit.ly/Kutyasuli

Kutyaiskola vezető:
Benke András http://bit.ly/Gyapi
06-30/9421-778

Tisztelettel köszönti Önöket a húsz éve fennálló Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola.

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kultúrált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika).

A jó hangulathoz hozzájárul a színvonalas büfé.
Az iskolánkon elsőként valósulhatott meg az esti gyakorláshoz nagy segítséget nyújtó világítási rendszer. Azóta a korai sötétedés ellenére is magas színvonalú felkészítést tudunk biztosítani.

Iskolánkban kutyaóvoda is működik.

Öt éve beindult és sikeres az agility kiképzés. A szakembergárda (arany-, ezüst-, bronzkoszorús mesterkiképzők, küllem és teljesítménybírók, vizsgázott kiképzősegédek) záloga annak, hogy az eredményes tizenhét évhez méltón folytatjuk munkánkat.

Foglalkozások:
Kedd: 18.00 -19.00
Csütörtök: 18.00 -19.00
Szombat: 15.00 -16.00
Vasárnap: 9.00 -10.00

Hangár u. 2.
Budapest, 1108
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary