Kennel Maravilloso - espanjanvesikoirat

KENNEL MARAVILLOSO
Marjo, Jari & Millis Parttimaa
050-3466742
Lähdemäentie 70
Otalampi, Vihti
marjo-riitta.parttimaa(at)kolumbus.fi

Meillä on ollut koiria vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2008 ostimme espanjanvesikoiran ja sen myötä ihastuimme rotuun niin paljon, että päätimme alkaa kasvattamaan niiitä. Syksyllä 2009 kävimme kasvattajakurssin ja allekirjoitimme kasvattajasitoumuksen. Myöhemmin syksyllä lähetimme kennelnimianomuksen. 17.3.2010 Suomen Kennelliitto hyväksyi Maravilloso kennelnimen. Samana päivänä syntyi myös ensimmäinen pentue Minnille. Marjo kävi myös hyväksytysti Suomen kennelliiton jatkokurssin helmikuussa 2011.

Kasvatamme perroja pienimuotoisesti kotonamme, 1-2 pentuetta per vuosi. Pennut asuvat perheemme kanssa tottuen erilaisiin ja eri-ikäisiin ihmisiin. Myös n. 3 viikon ikäisinä ne saavat pikkuhiljaa tutustua meidän muihin koiriimme. Kaksi ensimmäistä viikkoa rauhoitamme huoneen, jossa pentulaatikko on. Tänä aikana emo saa rauhassa hoidella pentujaan.

Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyvä luonteisia ja rodunomaisia espanjanvesikoiria. Pennut myymme tai sijoitamme käyttäen Suomen Kennelliiton lomakkeita.

Jos olet päättynyt hankkia perron ja kiinnostuit tulevista pennuistamme, otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, vastaamme mielellämme!

Marjo, Jari & Millis

Lähdemäentie 70
Otalampi,
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland