Hondenschool De Jolige Groentjes

Werkt met positieve training en focust zich op drive en motivatie. Beloning met spel en voer.Daarnaast worden er regelmatig workshops gegeven.
Gespecialiseerd in trainmethode van Susan Garrett (Canada).

Deze hondenschool traint altijd op een positieve manier, waarop de focus wordt gelegd op drive en motivatie. Dit doen we door te belonen met spel en/of voer.
De trainingen zijn op maat gemaakt. Privé-les of lessen in groepen is mogelijk.
Daarnaast worden er regelmatig workshops gehouden. In het winterseizoen echter niet.

Ik ben dol op Groenendaelers en train ik dagelijks met ze. Het is een uitdaging voor me om ze vanalles aan te leren op de positieve manier. Mijn train gedachten is drive en motivatie dmv beloningen, met voer maar zeker ook met spel. Ik maak gebruik van waardeverhogende facetten in mijn beloon methode. Focus en control omdat de hond dit wil bieden.

Ik ben al jaren actief bezig met honden en diverse hondensporten. Zo heb ik inmiddels ervaring opgedaan in verschillende takken van hondensport. Dertig jaar geleden begon ik met G&G. Daarna volgde behendigheid/agility. Met mijn toenmalige Golden Retrievers heb ik jachttraining gedaan waarna ik weer terugging naar de agility. Ik heb wedstrijden gelopen en les gegeven. Na die periode heb ik 13 jaar obedience wedstrijden gelopen en nu ligt mijn hart bij IPO, speuren en daarnaast obedience training.

Met Orlando heb ik inmiddels IPO 2 gehaald en gaan we in het voorjaar voor IPO 3, dit heb getraind, zonder correcties en zonder correctie middelen. Obedience train ik naast ipo en ook daar zullen we weer wedstrijden in gaan lopen.

Schuttersstraat 30
Beek, 6191 RZ
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands