ŠKK Vrhnika Pasja šola Ognjena

Pouk v tečajih naše šole vsebuje vse prednosti modernega in kvalitetnega šolanja, pravilno komuniciranje z vašim kužkom in delo na izgradnji pravega odnosa

ŠKK VRHNIKA uspešno deluje že 18 let. Naše prednosti so majhne skupine, individualen pristop in vpeljevanje novih smernic šolanja in vzgoje psov. Pri nas vas bomo naučili pravilnega komuniciranja z vašim kužkom in vam pomagali stkati pristen odnos, ker je le to recept za dolgoletno prijateljstvo med vami in vašim štirinožcem. Naš klub se ukvarja z nepridobitno dejavnostjo, zato so tečaji izključno za naše člane.

KJE SE NAHAJAMO: Naše 10.000m2 veliko in ograjeno vadišče se nahaja na cesti iz Sinje Gorice proti Mali Ligojni, cca 1km iz AC izvoza za Vrhniko, le 15 minut iz Ljubljane. Vadišče je popolnoma na samem, da s svojo dejavnostjo ne motimo ostalih.

VSI NAŠI TEČAJI potekajo čez celo leto (izjema so zelo nizke temperature in sneg).
Prav tako se ukvarjamo z odpravo vedenjskih motenj, s svetovanjem pred nakupom psa oz. pred posvojitvijo iz zavetišča, lahko pa se nam pridružite tudi v primeru, ko psa še nimate in si želite v naprej nabrati dovolj znanja, da bo nov družinski član lažje vpeljan v vaše življenje.

V kolikor želite, se lahko dogovorimo tudi za individualne ure.

Eno naših poslanstev je tudi nudenje pomoči ljudem, ki imajo strah pred psi, da se v zavarovanem okolju s svojim strahom tudi soočijo.

Tečaji in individualne ure so izključno za naše člane, članarina znaša 15 eur.

Veselimo se vašega obiska!

Predsednik ŠKK Vrhnika:
Jure Žnidaršič, urkezi@gmail.com


Inštruktorji:
pripravnik za kin. inš.;
Žan Žnidar, 040 527 277
z2znidar@gmail.com
Branka Hobič 041/721 262,
bhobic@gmail.com

IDRIJSKA 22
Vrhnika, 1360
Slovenia

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Slovenia