Scoala dresaj canin Nikarad

NIKARAD - Educam cainii dvs. cu dragoste, profesionalism si responsabilitate



Scoala de dresaj canin “NIKARAD” este situata in orasul Arad, in vestul Romaniei, intr-un minunat loc pe malul raului Mures.

Pasiunea pentru caini in general si pentru dresajul canin in special ma urmareste de peste 30 de ani. In anul 1989 am obtinut Atestatul de Instructor dresaj canin( fiind membru al Clubului National de caini Utilitari). Bazat pe aceasta si sustinut de familie( Cristina si Alex) am deschis in anul 2001 SCOALA DE DRESAJ CANIN “NIKARAD”, prima scoala de acest gen din Arad.

Prin activitatile desfasurate ne propunem sa obtinem prin sistemul de dresaj motivational caini care sa ajunga sa fie companioni perfecti (caini de companie), bodyguarzi profesionisti (cainii pentru paza si protectie personala) sau sportivi desavarsiti (caini care participa la campionate de dresaj spotiv BH, IPO, Obedience, Mondioring)

Rezultatele obtinute pe plan competitional precum si marele numar de caini care au absolvit cu success cursurile , dau SCOLII DE DRESAJ CANIN “NIKARAD” un titlu de excelenta binemeritat.

Arad
Arad, 310250
Romania

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Romania