Lillekonsulent - konsultasjon og trening for hund og eier.

Sertifisert hundetrener med spesialisering innen atferd og problemløsning ved Innlandet Hundesenter.

Sertifisert hundetrener med spesialisering innen atferd og problemløsning ved Innlandet Hundesenter.
Jeg legger vekt på positiv trening, og hvordan man kan lære seg å forstå hunden. Ett godt samspill mellom hundeeier og hund krever god kommunikasjon og gjensidig forståelse. Ved å bli bevist sitt språk og hvordan man formidler det man ønsker til hunden, samt lære seg å lese hunden sitt språk vil man få ett fantastisk utgangspunkt for mange hyggelige treninger hvor man minimerer missforståelser og frustrasjon som igjen fører til problemer og lite positiv trening. Ingen liker å trene når det ikke er gøy. Lykkelige hunder ønsker å yte mest mulig for å gjøre sin eier lykkelig også.

Jeg tar imot konsultasjoner om det skulle være problemer som feks aggresjon, stress, ressursforsvar. Der vil jeg sammen med eier finne årsaken til atferden og lage en plan på hvordan vi skal hjelpe hunden videre.
Jeg vil tilby kurs i ulike varianter og med ulikt innhold. Foredrag, og temakvelder. Skulle man ha behov for mer hjelp enn man føler man får på ett kurs sammen med mange andre, eller man har en hund som kanskje har problemer med å møte andre hunder kan en privat time være en god løsning.

Enervegen 46
Hamar, 2322
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway