Øvre Romerike Hundesenter

Dette er en opplysningsside for vår innendørs treningshall i Gardemovegen 16, Nannestad. Her finner du info om hva som skjer i hallen og når den er ledig

ØVRE ROMERIKE HUNDESENTER INNENDØRS TRENINGSHALL FOR HUND

Øvre Romerike har nå fått innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter for ca 100 biler, og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening. Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig. Enten du er nybegynner, i konkurransetrening eller lyst på å være med i et godt hundemiljø, er dette noe for deg!


Medlemsskap: Du kan bestille medlemskap i vår innendørs treningshall for hund hvor du kan benytte hallen til hundetrening 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi tilbyr deg et medlemskap hvor du kan trene når du vil og der du kan møte andre som også liker trening med hund.

Vi har følgende priser:

Bindingstid 1 mnd - 300 kroner pr mnd

Bindingstid 6 mnd - 250 kroner pr mnd

Det vil være mulighet til å låne utstyr. Utstyr som er tilgjengelig i dag er LP hinder, brukshinder, LP ruta, men vi kommer til å skaffe mer etterhvert.

Vi har en agilitybane som du kan leie.

Ved lukkede arrangementer vil hallen være stengt.

Leie av hallen: Vi vil leie ut hallen for hundeklubber, treninggrupper og til arrangementer. Her er det mulighet til å leie halve eller hele hallen. Ønsker du hele hallen, vil hallen være lukket og det er ikke tilgang for medlemmer eller andre.

Priser:

Leie hele hallen: 350,- pr time. Hallen er da stengt for andre.

Leie halve hallen: 250,- pr time. Hallen er åpen for andre som leier eller har medlemsselskap.

Leie hele hallen lørdag og søndag: 5500,-. Hallen er da stengt for andre.

Leie halve hallen lørdag og søndag: 3500,- Hallen er åpen for andre som leier eller har medlemsselskap.



Ønsker du et av våre tilbud og/eller mer informasjon, kontakt oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no

Vi gleder oss til å trene med deg i vår innendørs treningshall for hund, Øvre Romerike Hundesenter!

Gardermovegen 16
Nannestad, 2030
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway