Dog Power Coaching

Individuele begeleiding, oppas en uitlaatservice.
Specifieke benadering per hond.
Bij mij krijgen honden dat beetje extra!

Hallo, ik ben Pascal Koning! Mijn passies zijn werken met honden en fietsen. Na het overlijden van mijn moeder in 2008 ben ik wakker geworden en begon ik mijzelf te verdiepen in beide onderwerpen. Ik kwam erachter dat het voor mij meer dan leuk is.

Mijn fietshobby begon simpel met een oude racefiets, fietste gelijk 20.000 km (halve evenaar) in 15 maanden en ik was verkocht. De hondenhobby ontdekte ik toen een vriend een beagle pup nam en ik haar zag opgroeien. Dit interesseerde mij zoveel dat ik met honden uit mijn oude buurt begon te wandelen. Al snel ontdekte ik dat deze honden veel meer konden dan hen was aangeleerd en begon ik de wisselwerking te zien tussen hond en eigenaar. Ik merkte op dat heel veel hondeneigenaren hun hond niet goed aansturen. Ik vroeg mij af waarom mensen zo met hun hond omgaan en begon mij daarin te verdiepen. De psychologie die hierbij komt kijken trok mij zo erg, dat ik mijn professie had gevonden.

De honden hebben mij heel veel basisvaardigheden geleerd zoals geduld, doorzettingsvermogen, sociaal zijn, alert en bewust zijn en natuurlijk in het hier en nu zijn. Nog steeds leer ik van de honden, zij kunnen je beste leermeester zijn. Daar ben ik ze ook eeuwig dankbaar voor en geloof ik in de kracht van honden, vandaar de benaming Dog Power Coaching.

Het helpen van anderen vind ik een van de mooiste en belangrijkste dingen in het leven. Wanneer ik met honden werk of anderen help met hun hond, staat het belang van de hond altijd voorop!

Heel Nederland
The Hague, 2521
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands