Basic Hondenschool Alphen aan den Rijn

Ook een gehoorzame hond in vijf weken? Jazeker:
Basic Hondenschool is met recht de leukste en beste hondenschool van heel Alphen en omstreken. Je hond verdient BASIC !

Ook een gehoorzame hond in vijf weken? Jazeker:
Basic Hondenschool de leukste de beste: wij zijn inmiddels een begrip in de hele regio en zijn er trots op dat onze cursisten onze wandelende reclame zijn.
Iedere vijf weken starten nieuwe cursussen. Niet zo maar: elke cursus wordt ondersteund door deskundige en plezierige begeleiding, schriftelijk materiaal en natuurlijk de instructiefilmpjes op ons gesloten Youtube-kanaal. Daarmee zijn we al echt uniek.

Koppel daaraan een geweldige lokatie (geen gras met konijnenkeutels), een uitstekende theorieruimte met goede audiovisuele hulpmiddelen en een lekker (gratis) kopje koffie of thee voor onze cursisten en je weet waarom honden en baasjes voor BASIC kiezen. Nog meer "waarom"? Kijk ook even op www.basic-hondentraining.nl/html/waarom.html

We leiden jou en je hond op voor zowel huis-tuin-en-keuken doeleinden, voor de hondensport of voor de fun. Wat in ieder geval belangrijk is: we leggen een stevige basis gehoorzaamheid, maar wel op de positieve (clicker) methode.

Puppytraining, basistraining, cursussen voor gevorderden en sport en spel is wat we je bieden. Daarnaast komen bij Sport en Spel o.a. dogfrisbee en flyball aan bod.

O, en vergeet dan niet de puppycursus en de verschillende workshops op de zondag ! !
De workshop Binding (hoe leer mijn van jongs af aan los te lopen en aan mij te binden), het benchspel (zelfbeheersing voor jonge honden met de bench als hulpmiddel) en Spel (op puppyhoogte de toestelletjes veilig leren verkennen).

Kortom: Welkom bij BASIC HONDENSCHOOL Alphen aan den Rijn!

Olympiaweg 7
Alphen aan den Rijn, 2406 LG
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands