Utrechtse Kwispel Academie

Elke hond is welkom!
Onze ervaren trainers helpen u met opvoeden van uw pup of volwassen hond, ook bij probleemgedrag. Zondagochtend in Nieuwegein.

Betaalbare hondentraining voor iedereen.

De Utrechtse Kwispel Academie staat voor meer dan 30 jaar ervaring als hondenschool, eerder vanuit de Dierenbescherming en nu sinds enige tijd zelfstandig. Wij geven positieve en praktische training gericht op een fijne band met uw hond, met oefeningen die u helpen om de dagelijkse samenwerking makkelijker en leuker te maken. U bent bij ons welkom met elke hond, ongeacht zijn/haar achtergrond of eventueel probleemgedrag. Neem contact op met ons voor een gratis proefles!

Wij trainen elke zondagochtend in Nieuwegein, met uitzondering van Pasen, Pinksteren en een winterstop rond Kerst/Nieuwjaar. In de zomer trainen we op dinsdagavond verder met de kleinste puppen, zodat puppen geboren in de lente of begin zomer niet maanden hoeven te wachten. Bij sneeuw, heftige regen of intense hitte wordt de les afgelast. Vóór de les is er tijd om te spelen voor honden die dit leuk vinden en sociaal zijn.

UKA werkt niet met examens, maar wel met diploma's! U wordt ingedeeld in een groep die bij uw niveau past, en stroomt op eigen tempo door de groepen heen totdat u het diplomaniveau bereikt hebt. Hierom hebben wij gekozen voor een inschrijving op basis van een kalenderjaar, beginnend bij uw eerste les. U betaalt dus voor een héél jaar training, niet een cursus met een beperkt aantal lessen.

Stichting Utrechtse Kwispel Academie is een vrijwilligersorganisatie. Onze trainers geven les uit liefde voor de honden, en krijgen hiervoor een gedegen (bij)scholing terug. Wij hebben hiervoor gekozen zodat onze training betaalbaar kan blijven.

Kom vooral eens kijken, of geef u op voor een gratis proefles! Neem contact op met ons via email: info@kwispelacademie.nl of telefoon: 030 604 7277 om een afspraak in te plannen. Of meldt u direct aan voor een proefles op het formulier op onze website: http://kwispelacademie.nl/aanmelden.html

coltbaan
Nieuwegein, 3439 NG
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands