DogPlaza Twente

Een hondenschool waar plezier voor twee- en viervoeters voorop staat. Op vriendelijke maar doortastende wijze leren hondenbaasjes hoe honden gehoorzamen.

Relatie tussen hond en eigenaar verder verstevigen door persoonlijke begeleiding bij de (her) opvoeding. Ook honden die ongewenst gedrag tonen blijken beter te kunnen luisteren door de positieve en individuele lesmethode.

Meer dan 15 jaar verzorgen gediplomeerde instructeurs de lessen. Door ruime ervaring en bijscholing weten wij als geen ander hoe een cursist zich soms voelt op het trainingsveld.
Zeker wanneer de hond niet doet wat jij graag wilt, zich als een clown gedraagt of niet bij de 'les' is. Op vriendelijke, maar doortastende wijze, leren wij met name de baasjes hoe honden sneller gehoorzamen. Dat doen we onder persoonlijke begeleiding, in kleine groepen (waar iedereen aan het werk wordt gezet) of individueel. Maar altijd met humor en spel en vooral resultaatgericht. Bijzonder daarbij is dat wij onze puppycursisten via de mail oefeningen toesturen.

Eerst eens komen snuffelen? Je bent welkom!
Mail ons even en we ontvangen je hartelijk op onze trainingslocatie bij het Dieren Opvang Centrum (DOC) Enschede aan de Boswinkelbeekweg.

Boswinkelbeekweg 10
Enschede, 7546PA
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands