Ik wil een brave hond!!

www.ikwileenbravehond.nl Puppycursus Gehoorzaamheidstraining Opvoeding Gedragsadvies en-begeleiding Workshops en bedrijfstrainingen

Samen leren
Samen leven

"Ik help hondeneigenaren die een reactieve hond hebben, zodat zij weer kunnen genieten van de wandelingen met hun hond."

Alexandra Wilkinson is dierkundig ingenieur en gediplomeerd gedragstherapeute voor honden. Alexandra heeft Diermanagement gestudeerd aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden en heeft haar onderwijsbevoegdheid (Biologie) gehaald aan de Hogeschool van Rotterdam. Zij is gediplomeerd Kynologisch Instructeur en volgde de opleiding tot gedragstherapeut voor honden bij het Van Hall Instituut en Dogvision.
Hondeneigenaren en bedrijven kunnen bij Alexandra terecht voor advies en begeleiding op het gebied van gedrag van honden, het verzorgen van groepstrainingen, workshops en lezingen.

Alexandra is tevens als gedragstherapeute verbonden aan Hondenschool de Laar te Bemmel en als docent bij O&O, de Nederlandse vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -training.

Alexandra Wilkinson is gevestigd te Ede (Gelderland) en is werkzaam in de regio Utrecht – Amersfoort – Apeldoorn – Arnhem – Nijmegen.

Aangesloten bij de beroepsvereniging Alpha, de Nederlandse vereniging van Gedragstherapeuten voor honden

“Ik doe met enorm veel plezier mijn werk: Ik help mensen die problemen hebben met hun hond. De relatie die mensen met hun hond hebben kan verstoord raken en ik zie het als een uitdaging om die weer te herstellen. Ook geef ik trainingen aan eigenaren van puppy’s waarin zij leren hoe zij hun hond het beste kunnen trainen en opvoeden. Zo veel gedragsproblemen zijn te voorkomen door direct te beginnen met een pup de juiste dingen te leren. Ik haal daar dan ook veel voldoening uit.
Individuele, klantgerichte benadering (elke hond en elke baas is uniek), dier- èn mensvriendelijk, up-to-date theoretische kennis gecombineerd met uitgebreide praktijkervaring en inzicht in leerprocessen bij mens en dier zijn belangrijke kernwoorden voor mijn aanpak.”

Sysselt 1
Ede, 6717 TE
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands