Hondenclub Kwispel

KWISPEL is een hondenclub in Ooij waar alle hondenrassen van alle leeftijden welkom zijn. We beoefenen verschillende onderdelen van de hondensport.

Hondenclub Kwispel in de Ooij bij Nijmegen.

Ontspannen trainen met je hond (pup of volwassen), dat is Hondenclub Kwispel. We zijn een club van enthousiaste hondenliefhebbers en gediplomeerde instructeurs. Sinds 2016 beschikking we over een groot trainingsveld aan de rijksweg N840, direct aan de rotonde van de Thornsestraat in de Ooij bij Nijmegen.
Enthousiaste hondeneigenaren zijn van harte welkom en uiteraard zijn ook alle hondenrassen welkom bij onze club. Ons doel is om het trainen met je hond voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Je kunt bij ons terecht voor zowel puppycursus, het doelgericht trainen of pleziermatig.
De oprichters en tevens instructeurs beschikken over jarenlange ervaring binnen de hondensport. Met plezier trainen en het realiseren van jouw trainingsdoelen staatbij ons voorop. Trainingsdoelen kunnen varieren van het aanleren van basiscommando´s, hondensport activiteiten zoals agility of speuren of het afleren van ongewenst gedrag. Honden met specifieke- of gedragsproblemen zijn ook welkom. In overleg zullen we een passend traingschema opstellen.
We trainen op dit moment elke zondag. Wil je een keer komen kijken of direct meetrainen neem dan contact op met Linda.

Tot snel?

Lidy, Linda en Rob

persingsestraat 8
Persingen,
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands