Enjoying Your Animal

Hondentraining in kleine groepjes in Arnhem. Dagelijkse oefeningen worden aangeleerd in een alledaagse omgeving en waarbij plezier hebben voorop staat.

Enjoying Your Animal, de naam zegt het al genieten van je (huis)dier. Dieren zijn prachtige wezens die elk hun eigen karakter hebben en daardoor ook zo speciaal zijn. Wanneer we een hond aanschaffen willen we allemaal dat deze uitgroeit tot een hele leuke sociale hond, die luister als je roept of een commando krijgt en overal mee naartoe genomen kan worden. Om dat te bereiken is een hoop training nodig en gaat niet vanzelf.
De liefde voor honden heeft mij ertoe gebracht om o.a. instructeur te worden en baas en hond te mogen begeleiden bij de opvoeding en dat jullie elkaar beter leren begrijpen. Tijdens de lessen worden veel praktijk gerichte oefeningen gedaan die vaak gebruikt worden in het dagelijks leven. Ik leg je uit hoe een hond denkt, waarom ze soms iets anders doen dan wij hopen enen hoe jij hem op een positieve manier de hond iets aan of afleert.

leidenweg
Arnhem,
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands