Hondenschool Alert

Hondenschool Alert

.Hondenschool Alert is een trainingscentrum waar u individuele begeleiding krijgt door een enthousiast, gediplomeerd instructrice/gedragstherapeute en haar team.
Er wordt getraind volgens de huidige inzichten mbt tot hondengedrag en leerprincipes, hetgeen inhoudt dat er zo hondwaardig mogelijk getraind wordt waarbij zowel brokjes en spel als de aandacht van de geleider als beloning worden ingezet dit kan prima in combi met de clicker! Correcties proberen we zo min mogelijk in te zetten.


Er wordt ruim aandacht geschonken aan huis, tuin & keuken situaties want de bedoeling is toch een fijne huisgenoot die zich in zoveel mogelijk situaties keurig gedraagt en met plezier gehoorzaam is. Vandaar dat wij cursisten hebben uit heel Nederland. Heeft u een probleem met uw hond en komt u er nu niet samen uit?
Dan helpen wij u graag op weg! Dit kan dmv priveles, gedragstherapie, een intensief weekje trainen of eventueel een interne training. Een hondenprogramma op tv kijken, een trainingsforum bezoeken of boeken lezen is zinvol maar advies op maat is natuurlijk nog idealer!

Beemterweg
Beemte, 7341PB
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands