Hoopers Nederland

Hoopers Nederland verzorgt trainingen, workshops en instructeursopleidingen.

Hoopers Nederland Is opgericht door Liesbeth Hogendoorn.

Hoopers is een leuke, nieuwe en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Deze sport is geschikt voor elke hond.

Hoopers is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler.

Hoopers Nederland hanteert aangepaste aanleertechnieken. Het aanleren van de oefeningen gebeurt 'drukvrij'. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft.

Uiteindelijk kan de hond een parcours zelfstandig afleggen op stem- en lichaamsaanwijzingen van de handler, die daarbij op 1 plek blijft staan en dus niet hoeft mee te rennen en zelfs niet hoeft mee te lopen. Bij Hoopers Nederland leren wij de hindernissen dusdanig aan, dat de handler op afstand de hond kan dirigeren langs en door de hindernissen.

Hoopers is een volwaardige sport, maar kan ook worden gebruikt om jonge honden voor te bereiden op agility en het is tevens een prachtige sport voor honden die door ouderdom of blessures niet meer kunnen deelnemen aan agility. De minimale lichamelijke belasting bij Hoopers maakt het een sport voor alle honden in alle leeftijden.

Maak kennis met Hoopers tijdens een workshop, schrijf in voor de cursus of volg de instructeursopleiding!

Weteringweg 10
Almere-Stad,
Netherlands

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Netherlands