Ciobanesc Belgian Groenandael - Romania

Facem rezervari pt catei deosebiti ciobanesc belgian groenandael (n. 28.noi.2016) din cuib propriu fara probleme de consaguinitate.
Disponibil 4F si 4M.

Canisa "Dacum Malorum"", cuibul A, facem rezervari pentru puii nascuti din cuib propriu selectat fara probleme de cosanguinitate.

Cateii s-au nascut in 28.noiembrie.2016, exemplare deosebite,.
Disponibil 5 fetite si 4 baietei, ce vor putea fi predati noilor familii incepand cu 28 februarie 2017.

Cateii vor fi vanduti cu contract, pedigree, pasaport, carnet de sanatate, vaccinati si microcipati conform legii, cu trusou propriu (salteluta proprie, hamul cu lesa si perie adecvate rasei si jucaria proprie) si mancare adecavata pentru 15 zile.

Sunt caini deosebit de inteligenti, foarte echilibrati si calmi, fiind usor de dresat pentru paza, cautare, salvare sau mushing, dar si un caine deosebit pentru familie, in special cu copiii.
Nu le miroase blana si NU trebuie spalati, doar periati de 2 ori pe saptamana.
Nu sunt caini de tinut in lant sau in padocuri de 2x2, ci au nevoie de o minima curte, adora plimbarea si pot fi invatati foarte usor la bicicleta sau la dog-cart.
Noi ii crestem in mediu familial, fiind invatati sa interactioneze pozitiv cu toti membrii familiei, inclusiv cu celelalte animale (ex. pisici).
Pentru cei care doresc fetite doar pentru paza, proectie si companie fiind mai atente, mai iubitoare si mai protectoare cu membrii familiei (si nu pentru expozitii+monta dirijata+canisa, ), la varsta de 1 an asiguram sterilizare profesionala a.i. catelusa sa aibe o viata lunga, sanatoasa si fara probleme cu noua sa familie.

Pentru cei ce doresc sa faca rezervare sau mai multe informatii puteti sa ma contactati pe PM sau la tel 0727119409 sau 0769333857

Timisoara,
Romania

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Romania