Cerberos Kutyaiskola Nagykanizsa

Cerberos Kutyaiskola már Nagykanizsán is. Elsősorban viselkedés-problémás, antiszociális ebekkel foglalkozunk.

Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: „Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát?” Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: ”Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperaktív, harapós, félős… Egy szóval problémás.”

A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el.

Célunk, hogy munkánkkal csökkentsük a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán – veszélyeztetve embereket és állatokat – vagy injekció által fejezzék be életüket.

Olyan szakemberek fogtak össze, akik szeretnék, ha Magyarországon is beszélhetnénk kultúrált állattartásról. Van közöttünk kiképző, állatorvos, kutyakozmetikus, viselkedési szaktanácsadó...

Négylábú tanulóinkat már óvodás kortól várjuk, felső korhatár nélkül.

Foglakozások:
Szombaton és vasárnap
07:30-10:00 középfokú engedelmes tanfolyam (07:30-08:00 testnevelés félóra)
08:00-10:00 Cerberos Klub foglalkozás
09:30-12:00 alapfokú engedelmes tanfolyam (09:30-10:00 testnevelés félóra)
12:00-13:30 kutyaóvoda (a csatlakozás folyamatos)
14:00-15:00 szocializációs, rehabilitációs foglalkozás viselkedési problémás kutyáknak (a csatlakozás folyamatos)

Az engedelmes tanfolyamok 6 hetes periódusokban indulnak, a szocializációs, rehabilitációs foglalkozásra és a kutyaóvodára a csatlakozás folyamatos.

Nagykanizsai Sportlövész Telephely, Ady Endre utca 72
Nagykanizsa, 8800
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary