Problémáskutya.hu

Viselkedésterápia, rehabilitáció, alapengedelmességi képzés, bentlakásos képzés és rehabilitáció, tanácsadás.

- Kutyádnak viselkedési problémái vannak?
- Tanítanád, de kellene egy kis segítség?
- Tanácsra lenne szükséged a tartását, nevelését illetően?
- Kutyát szeretnél, de nem tudod, milyet válassz?

Jó helyen jársz!

Rehabilitáció, viselkedésterápia háznál, azaz abban a környezetben, ahol a probléma fennáll, legyen az akár agresszió, félénkség, szökés, rombolás, vagy bármi, ami zavart okoz a mindennapokban. A kutya és a gazda általános viszonyának felmérése, illetve a problémás szituációkban tanusított viselkedésük megfigyelése után személyre szabott megoldást kínálunk, több kutyanevelési irányzat módszerei közül választva ki az adott helyzetben a legpraktikusabbat.

Alapengedelmességi képzés, hogy négylábú barátod ne csak szerető, de engedelmes társad is legyen. Saját otthonodban, rugalmas időpontokban tanulhatjátok meg mindazt, amire szükségetek van a harmonikus együttéléshez.

Panzió problémás kutyáknak is, mert néha bizony az ő gazdáiknak is szükségük lehet rá. Családi környezetben, lakásban, kerttel, rendszeres sétával, állandó szakmai felügyelettel várjuk a nyaralni vágyó négylábúakat.

Bentlakásos képzés és rehabilitáció, mert tudjuk, hogy nem lehet mindig mindent saját kezűleg megoldani, és néha jól jön egy intenzív "kezdő lökés".

Tanácsadás, mert bármikor kerülhetsz olyan élethelyzetbe, amikor szükséged van egy tapasztalt kutyás tanácsaira. Legyen szó akár az első kutya beszerzéséről, táplálásról, felszerelésekről, vagy a baba érkezése előtti teendőkről, segítünk eligazodni az információtengerben, eloszlatni a kételyeket és a lehető legjobban felkészülni az új helyzetre.


...mert rossz kutya nincs, csak meg nem értett! :)

Budapest, 1039
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary