Schlosser Studio

Grooming&Handling Professional Service

Grooming időpont egyeztetés:
+36-30-256-6603

Kedves Barátunk, Vendégünk!

Kérlek olvasd végig figyelmesen és ha bármi kérdésed lenne, keress minket bizalommal!
A Schlosser Stúdió 2016 januárjától teljes kapacitással várja a show és házi kedvenceiteket vagy csak benneteket szakmai tanácsadásért vagy egy-két baráti szóért.

Idén folyamatosan bővíteni fogjuk szolgáltatásainkat, amiről akár a Stúdió Facebook oldalán, akár pedig hírlevélben értesítünk benneteket. Már most természetesen elérhető a grooming, handling és ringdresszúra tréning szolgáltatás, de megtalálhatóak már nagyon magas minőségű tápok is.
Terveink szerint az alábbiak szerint tovább fejlesztjük szolgáltatásainkat:
- kutya kozmetikus tanfolyamok
- fajta specifikus szemináriumok
- handler képzés
- junior handler képzés
- táplálkozási tanácsadás és táplálék kiegészítők fajta specifikusan
- fizioterápia
- saját gyártású kiegészítő eszközök (pórázok, felvezető pórázok, asztalok)

Show handling:
Ettől az évtől kezdve több változást is szeretnénk bevezetni a handling szolgáltatáshoz kapcsolódóan, hogy még professzionálisabban tudjuk igényeiteket kiszolgálni, amihez kérnénk közreműködéseteket. Kialakítottuk egységes költségtáblázatunkat, amely előre kalkulálhatóvá teszi a kiállításokat. Szeretnénk kérni, hogy a különböző kiállításokon való részvételi szándékotokat minél előbb jelezzétek, de legkésőbb 1 hónappal a kiállítás előtt, hogy jól tudjuk szervezni a teljes körű szervízt. (logisztika, grooming, tréning)
A kiállítási regisztrációban is segítséget nyújtunk (költség nélkül), hogy minden kutya biztosan részt tudjon venni a kívánt megmérettetésen, az ehhez szükséges dokumentumokat kérlek juttassátok el e-mailben hozzánk.
A kiállításokat követően részletes elszámolást küldünk számotokra e-mailben, illetve kérünk benneteket, hogy a külföldi kiállítások alkalmával a kutyára eső logisztikai költségeket előre, legkésőbb a kiállításra történő utazást megelőzően biztosítsátok rendelkezésünkre.

A kiállítási szakmai tanácsokkal kapcsolatban kérünk benneteket keressétek Attilát, viszont minden további jelentkezés, adminisztráció, bejelentkezés okán keressétek a Schlosser Stúdió háziasszonyát, Petrát.

Végezetül nagyon köszönjük bizalmadat és kérünk, hogy mindig oszd meg velünk észrevételeidet, hogy mind jobb eredményeket érhessünk el együtt, mert a te kutyád sikere a mi sikerünk is!

Baráti üdvözlettel,
Schlosser Team

Margit krt. 7.
Budapest, 1024
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary