Rákosmenti KKI

Iskolánkat 1976-ban alapította néhány lelkes kutyás, akik a dimbes-dombos patakpartot megfeszített munkával feltöltötték, parkosították, hogy megfelelő környezetet biztosítsanak a kutyakiképzéshez, versenyzéshez.

A kulturált kutyatartás népszerűsítése, állatvédelem

Rövid idő alatt összeállt a kiképzőgárda, és a rendszeres kemény munkának köszönhetően a versenyeken is szép eredményeket ért el a Rákosmenti csapat. Az idő előrehaladtával nem csak a környezet szépült, de a tagság is szépen gyarapodott. A munkakutya sport árnyékában barátok, szerelmek, házasságok és gyerekek születtek.
A szakma fejlődése, új kutyás sportok meghonosítása az iskola fejlődését is magával hozta.
A megújult vezetés támogatásával agility pályát építettünk, egyesekkel csapatot szerveztünk. Kiképzőink agility bírói tanfolyamon elsajátították ennek az új sportnak minden csínját-bínját.
Kertes övezet lévén felvállaltuk a kultúrált kutyatartás népszerűsítését,a kutyákkal való békés együttélés szabályainak megismertetését kutyásokkal és (még) nem kutyásokkal.

Kiképzéseinken a nyomkövetés, fegyelmező, őrző-védő munka, agility mellett elindítottuk kutyaóvodánkat. Itt a legifjabbak szoktatása, játékos nevelése folyik. Életre szóló kutyabarátságok megszületésének lehettünk már tanúi, fajtára, nemre való tekintet nélkül.

Kiképzőink, tenyésztőink segítséget nyújtanak a kiállításokra való felkészülésben is. Szívesen segítenek mindenkinek a ringdresszúra, a megfelelő viselkedés (nem csak a kutyáé!) elsajátításában.

Magas színvonalú tenyészszemlék, kiállítások zajlanak. Helyt adunk a legnépesebb klub a Hunnia Német Juhászkutya Klub majd HNJE (Hunnia-Rex Német Juhászkutya Egyesület) rangos rendezvényeinek, melyeket lelkes tagságunk segítségével sikerült zökkenőmentesen lebonyolítani.

Üdvözölhettünk már pályánkon a Belga Juhászkutyák Klubkiállítását is.

Kutyáink elhelyezése tágas bokszokban, gyermekeink elhelyezése elkerített játszótéren (homokozó, hinta, játékok között) történik.


Ellátó Állatorvosunk:
Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet
Dr Nagy Gábor intézetvezető állatorvos
Dr Olaszy Krisztián állatorvos
Dr Szabó Ildikó állatorvos
Kollár viktória szakaszisztens / kutyakozmetikus

Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet,
1172 Budapest, Bártfai u. 101.
Tel: 0612578719
Sürgősségi tel: 06205493334
Kutyakozmetika: 06705416302
E-mail: kisallatkorhaz@gmail.com
Weboldal: www.kisallatkorhaz.hu
Kutyakozmetika: 06/70-541-6302

Demjén utcai Állatorvosi Rendelő,
1172 Budapest, Demjén u. 16.
Tel: 0612580582
Kutyakozmetika: 06705416302

1171 Budapest Czeglédi M u
Budapest,
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary