Venus Kutyaiskola

Kutyakiképző, aki házhoz megy!

Szakszerű segítség és felkészítés a fajta kiválasztásától egészen a munkavizsgáig!

Ne habozz, hívj bátran!

Szőke Dóra Nola kutyakiképző és kutyakozmetikus tanuló vagyok. Szólítsatok nyugodtan Nolának... vagy Dórinak, amelyik jobban tetszik!
Nem szeretnék a tegeződéssel senkit megbántani, de véleményem szerint ha az ember kutyakiképzéssel foglalkozik, könnyíti a munkát, hiszen az önfeledt és célravezető tanulást csak segíti a közvetlen, baráti hangvétel!

Amióta az eszemet tudom foglalkoztatott a kutyakiképzés és minden egyéb kutyákkal kapcsolatos tevékenység, aminek hála rengeteg könyvet elolvastam, elvégeztem a szükséges tanfolyamokat és igyekszem folyamatosan bővíteni a tudásomat, a szakma fejlődésével párhuzamosan!

Célom nem csak a kutyák oktatása!
Mindent megteszek, hogy a Gazdikat is fejlesszem és megtanítsam az embereket arra, hogyan kell viselkedniük kedvencükkel, hogy azt tegye, akkor és úgy, ahogy azt mi szeretnénk.

Célom segíteni a Gazdiknak, hogy szert tehessenek egy olyan Kedvencre, akivel nem csak a kerten belüli együttélés öröm, hanem a séták is önfeledt kikapcsolódást jelentenek!

Mindent megteszek, hogy olyan szakszerű segítséget nyújtsak, ami megfelel a Gazdi egyéni igényének attól függően, hogy milyen szerepkört szánt kutyájának a saját és családja életében!

Hobby 9439 HRSZ
Kalocsa, 6300
Hungary

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Hungary