ProDogs - Εκπαίδευση Σκύλων Φλώρινα

Επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων με τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης και αντιμετώπισης προβλημάτων συμπεριφοράς.

Εκπαίδευση Σκύλου για εμάς σημαίνει τόσο εκμάθηση κανόνων συμπεριφοράς και εντολών απ' τη μεριά του σκύλου όσο και εκμάθηση θεωρίας, ασκήσεων και τεχνικών διαχείρισης απ' τη μεριά του ιδιοκτήτη. Η Εκπαίδευση Σκύλου είναι η δημιουργία μιας γλώσσας επικοινωνίας καθώς και μιας υγιούς σχέσης μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη, της οποίας σχέσης τα θεμέλια είναι η γνώση απ' τη μεριά του ιδιοκτήτη, η υπακοή απ' τη μεριά του σκύλου και ο αμοιβαίος σεβασμός, με τελικό αποτέλεσμα την αρμονική τους συμβίωση. Ένας σωστά εκπαιδευμένος σκύλος έχει και έναν σωστά "εκπαιδευμένο" ιδιοκτήτη!

Το σύστημα Εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε λειτουργεί με την παρουσία και τη συμμετοχή των ιδιοκτητών. Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος του εκπαιδευτή είναι να μεταβιβάζει στον ιδιοκτήτη όλες τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές, ενώ παράλληλα τον επιβλέπει και τον καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ούτως ώστε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να είναι αυτός που εκπαιδεύει το σκύλο του, όχι κάποιος άγνωστος. Έτσι, ο ιδιοκτήτης αποκομίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια σχετικά με το πώς να διαχειρίζεται το σκύλο του σε διάφορες περιστάσεις μέσα στην καθημερινότητα. Τέλος, συμμετέχοντας στη διαδικασία της εκπαίδευσης, ο ιδιοκτήτης μαθαίνει να δουλεύει με τον σκύλο σαν ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζονται κοινούς στόχους και συνεπώς αναπτύσσουν μια πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους και ένα πολύ ισχυρό δέσιμο!

Είμαστε της άποψης ότι ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Σκύλου, είτε έχουμε να κάνουμε με κουτάβια είτε με ενήλικα σκυλιά, δεν έχει να κάνει απλώς με το να μάθει ο σκύλος να εκτελεί μια σειρά από εντολές. Κατά την άποψή μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Σκύλου θα πρέπει να αποτελείται από τρία ξεχωριστά κομμάτια, με το καθένα να εξυπηρετεί το δικό του διαφορετικό σκοπό:

1) Κοινωνικοποίηση & Βασική Ψυχολογία σκύλου

2) Διαχείριση Συμπεριφοράς Σκύλου (στο σπίτι και στη βόλτα)

3) Βασική Υπακοή Εντολών (έλα, κάτσε, ξάπλωσε, σήκω, μείνε, μαζί, άστο, ελεύθερος)

Αυτά τα τρία κομμάτια, σε συνδυασμό μεταξύ τους, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται κάθε ιδιοκτήτης, ούτως ώστε να εξοπλιστεί με όλες τις βασικές θεωρητικές γνώσεις, πρακτικές ασκήσεις και τεχνικές όσον αφορά τα εξής:

- Σωστή κοινωνικοποίηση σκύλου
- Λειτουργία και δυνατότητες εγκεφάλου του σκύλου
- Βασικές ανάγκες σκύλου και τρόποι επαρκούς κάλυψής τους
- Βασικοί κανόνες αγέλης
- Φιλοσοφία N.I.L.I.F
- Εκμάθηση συμπεριφορών/εντολών
- Διαχείριση και διόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών
- Δημιουργία γλώσσας επικοινωνίας με τη χρήση του Marker Training (ένα αψεγάδιαστο σύστημα επικοινωνίας με τα ζώα, βασισμένο σε δύο μορφές μάθησης της ψυχολογίας ανθρώπων και ζώων: Κλασσική Εξαρτημένη Μάθηση και Συντελεστική Εξαρτημένη Μάθηση).

Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά είναι απεριόριστες αλλά η απόδοσή τους εξαρτάται πάντοτε από τη δουλειά και το χρόνο που τους αφιερώνουμε. Η εξάσκηση από μέρους του ιδιοκτήτη είναι αναγκαία, σε καθημερινή βάση και πέραν των ωρών που βρίσκεται με τον εκπαιδευτή. Είναι αυτονόητο ότι, όσο περισσότερο ασχολούμαστε με το σκύλο μας τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχουμε!

------------------------------------------------------------------------------

Κλείστε ραντεβού μαζί μας για μια πρώτη δωρεάν αξιολόγηση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά, να δείτε ένα ήδη εκπαιδευμένο σκυλί και φυσικά να δούμε και εμείς το δικό σας και να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας. Σε αυτήν τη δωρεάν πρώτη συνεδρία πρόκειται να γίνει πλήρης ανάλυση των υπηρεσιών μας καθώς και της φιλοσοφίας που έχουμε γύρω απ' την εκπαίδευση σκύλων, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το σύστημα εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε. Τέλος, εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να δουλέψουμε για λίγο με το σκύλο σας προκειμένου να σας δείξουμε κάποια πράγματα στην πράξη, όπως για παράδειγμα τα αρχικά στάδια κάποιας εντολής ή μια μικρή βόλτα με το σκύλο σας, χωρίς να τραβάει.

Φλώρινα
Flórina, 53100
Greece

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Greece