Steinkjer Hundesenter

Hundesenteret er til for alle!
Det er et sted for læring, mestring, lek og glede.

Tanken bak Steinkjer Hundesenter er at alle hundene skal være velkomne i et trivelig miljø, med hovedfokus på læring, mestring, lek og glede. Steinkjer Hundesenter inneholder per i dag kursvirksomhet, treningsgrupper, pelsstell, tilbud om kloklipp og hundebarnehage.
Hundebarnehagen er åpen på dagtid når folk er på jobb (07.30-16.30). Det er et tilbud til deg som har en hund som veldig gjerne kunne tenkt seg å tilbringe dagene med venner, istedet for hjemme alene, eller kanskje du kunne tenkt deg å utsette lufteturen til litt senere når det passer deg. Her får hunden en aktiv dag. Det fører til en roligere ettermiddag enn om hunden har ligget hjemme alene mens du var på jobb.
Her får hunden god omsorg gjennom hele dagen, flere hunder å være sammen med og han/hun får være med på forskjellige turer/aktiviteter hver dag.
Er du usikker på om dette er noe for din hund? Avtal et besøk. De fleste hunder er sosiale flokkdyr, og elsker denne tilværelsen! www.steinkjerhundesenter.no for mer informasjon eller kontakt meg gjerne på telefon 92042465

Fergeland 205
Steinkjer, 7718
Norway

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Norway