Tmi Koirakorpi

Agilitykoulutusta seuroille, harrastusporukoille, rotuyhdistyksille ja yksityisille sekä esim. kasvattajien omille kennelpäiville.

Tarjoan agilitykoulutusta seuroille, harrastusporukoille, rotuyhdistyksille ja yksityisille. Loppuvuoden koulutukset (elokuusta alkaen) ovat nyt varattavissa!

Koulutusalueena koko Suomi; lyhyemmät (2-4 h) koulutusrupeamat ja säännölliset (2-4 krt/kk) koulutukset Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla, viikonloppukoulutukset/koko päivän koulutukset koko Suomen alueella.

Kouluttajasta:
Seurakouluttajana olen aloittanut v. 2000 ja kouluttanut tämän jälkeen eri seuroissa ryhmiä ja kursseja. Toiminimen koulutuksia varten perustin vuonna 2013 ja vuoden 2015 syksystä siirryn kouluttamaan päätoimisesti.

Kouluttajakokemusta löytyy monille ja monentyyppisille koirille, rotu tai roduttomuus ei ole oppimisen tai tekemisen este!

Omissa koirissani löytyy niin medejä kuin makseja, islanninlammaskoiria, belgianpaimenkoira malinoiseja sekä bordercollie. Perheessämme on ollut mm. 3 kolmosluokassa kilpaillutta islanninlammaskoiraa, joista ensimmäinen, Rune, oli lajissa eräänlainen pioneeri: ensimmäinen Suomessa agilityn kolmosluokkaan noussut rotunsa edustaja, joka osallistui myös niin SM-kilpailuihin kuin maajoukkuekarsintoihinkin.
Tällä hetkellä kilpailen kolmosluokassa bordercollie Tuumis Pumpulan (mm. SM-6 2014) kanssa ja kisauraansa on aloittelemassa malinoispoika Teepu.

Koulutukseni soveltuvat niin lajia aloitteleville kuin jo kokeneille kisakonkareille.
Koulutuksissani korostuvat sekä koiran esteosaamisen kouluttaminen kuin ohjaajan radanlukutaidon parantaminen. Perusteltujen ohjausvalintojen ja sujuvan ohjaamisen kautta agility on koirille mielekästä ja helppoa, ja niin koira kuin ohjaaja kokevat onnistumisen iloa samalla, kun sekä suoritusvarmuus että nopeus kasvavat. Lisäksi koulutuksissani painotan koiran motivaatiota ja halua työskennellä – koirien palkkaus ja motivointi, myös hieman matalampiviettisten koirien osalta, on oleellinen osa koulutusta.

Tarjolla myös ns. klinikkakoulutusta tai luentoja vaikkapa kesäleirien tai kennelpäivien yhteyteen esim. esteopetuksesta, koiran motivoinnista tai muusta sovitusta aiheesta agilityn kouluttamiseen ja harrastamiseen liittyen.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa koulutus syksylle ja/tai talvelle!

Agilityterveisin
Misa Riiali

Levanto
Mäntsälä, 04940
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland